perjantaina, lokakuuta 26, 2007

Hai

Katsoiko kukaan äsken The Sharkin? Minusta se oli hyvä jakso! Tykkään päänäyttelijästä, jotenkin se on vaan niin normaali mies. Jakson loppu oli niin tunteellinen, että melkein muutaman kyyneleen vuodatin Ethanin takia. Niin suloinen pikkupoika, joka valehtelee isänsä puolesta. Okei, olisin minäkin valehdellut, jos isäni olisi tappanut äitini... Mutta kun se Ethani alkoi vetistelemään siinä kun Stark kysyi valehtelisiko hän isänsä puolesta niin en voinut olla itsekin tihruttamatta. Sniif nyyh. Oli pakko tulla tänne asti kertomaan tämä.

Tänään oli kiva päivä muutenkin. Kuvasin paljon kaverinani, joka harrastaa parkouraamista. (tiedättehän ne pojat, jotka pomppivat kaupungilla tasoilta tasoille?) Kivaa oli. Neljä tuntia kamera kädessä. Alkoi jo vähän loppupuolella tulla väsy. Samoin varmasti myös kaverillakin:D
Harrastan siis valokuvamista ja nyt on meneillään "projekti", jossa kuvaan ihmisiä liikkeessä. Eli kuvassa ollaan liikkeellä ja kuvaan tulee "liike efekti", jos ymmärrätte. Pitäisi jatkaa toistakin projektia, nimittäin eri graffitien kuvausta. Jos tiedätte paikkoja lähellä Helsinkiä, jossa olisi hienoja graffiteja saa kertoilla niin saatan tulla kameran kanssa sinne.

En nyt saa tallennettua jostain syystä Bloggeriin kuvaa Sebastian Starkista, harmi kyllä :/

2 mielipide(ttä):

Anonyymi kirjoitti...

olisi kiva nähdä ottamiasi kuvia :)

Rosa kirjoitti...

anonyymi: Uskon, ei ne nyt mitään ammattilaisen ottamia toki ole, mutta mutta. Tässä tämä ongelma on. Kun minun kapasitettiyksikköni on niin paska suoraansanottuna, etten pysty kuvia siirtämään koneelleni. Muuten toki laittaisin. Ehkä vielä jonain päivänä. TOivon näin. :)