lauantaina, lokakuuta 27, 2007

Meikkisiveltimet

Osaatko laskea tarkalleen, kuinka monta meikkisivellintä sinulla on? Minä en pysty. Pelkästään luomivärisiveltimiä on jo niin paljon, ettei yksi käsi riitä niiden laskemiseen. Ainakin uskoisin niin.

Siveltimien hygieniasta kannattaa pitää huolta. Minua kammottaa ajatus laittaa puuteria jokapäivä sellaisella vipalla, joka on täynnä bakteereja ja kuollutta ihoa. Hyihyi. Siksi niitä kannattaa pestä tietyin väliajoin. Itse pesen puuteri vippani noin joka toinen viikko. Ainakin pyrin siihen. Luomiväri siveltimet yritän pestä vähintään kerran kuussa, vaikka en edes käytä luomiväriä todellakaan joka päivä.

Meikkivoide sienet (onko niiden oikea nimike sieni?) pesen harvemmin kun en edes niillä levitä meikkivoidetta. Levitän yleensä vain kädellä. Puhtaalla kädellä.

Itse pesen siveltimet ja sun muut sudit vain vedellä, jos siihen rupeaa lisäilemään pesuaineita (joka ei ole kyllä kannattavaa) pitää sudit huuhdella kunnolla! Ei ole kiva, jos laitat luomiin luomiväriä sudilla, jossa on saippuaa. Silloin silmiä alkaa kirvelemään. Ei kyllä ole kokemusta, mutta uskoisin näin.


Niiin montako sivellintä teillä on? Minulla on kuusi luomiväri sivellintä, kuusi meikkivoide sientä (tulivat paketissa) yksi ripsiharja, kolme poskipuna sivellintä.
Eikö niitä olekkaan tuon enempää! Olin varma, että niitä olisi enemmän, mutta hyvä, jos ei ole.

2 mielipide(ttä):

Anonyymi kirjoitti...

Aika paljon on.En käytä paljon meikkii joten siveltimiä on aika vähän

Rosa kirjoitti...

anonyymi: No, onhan noita keertynyt. Mutta en todellakaan käytä noita kaikkia. :D