tiistaina, lokakuuta 16, 2007

Miehet <3

Toinen rakkauden aiheeni shoppailun lisäksi on miehet! Okei, ei itse mies persoonat kylläkään, vaikka heitäkin on monia mukavia, mutta lähinnä miesten pukeutuminen. Siitä kirjoitinkin jo aikasemmassakin blogissa pitkän pätkän, jonka lukeminen oli luultavasti vaikeaa, koska en osannut tehdä sitä kunnolla. Nyt kuitenkin yritän uudelleen, toivottavasti paremmalla onnella.

Miksi naisille ei oikeasti voida tehdä yhtä ihania lähinnä paitoja, kuin miehille tehdään? Onko muilla tälläisiä ongelmia? Esim. tässä kuvassa tällä miehellä on minusta niin ihana neule. Tuollaisen tarvitsisin. Pukisin sen sillätavalla väärinpäin, että nuo napit olisi takana. Nam =)h&m


Käytättekö te miesten vaatteita? Minusta ne ovat mukvia yllä, johtuen ehkä siitä, että ne ovat väljiä. Itse käytän isäpuoleni neuleita usein, koska ne ovat niin ihanan isoja. Mukavuus ja esteettisyys yhdistettynä, ei voida saada mitään muutta kuin hyvää jälkeä! Vai?
Tälläistä esteettisyyden ja mukavuuden muotoa tarkoitan, tuollainen neule kaksi kokoa isompana ja pillifarkut niin on kyllä minusta kiva asu!

h&m

Yksi heikkouteni on myös hupparit, niitä ostan naistenkin osastolta. Ihme kyllä. Olen aina rakastanut huppareita, nyt vasta hiljattain vähän isompana. Hupparin alle kolme pitkähihaista, iso huppari ja takki niin kyllä tarkenee! Esteettisyys ei ole huipussaan, mutta mitä sitten? Ne ovat mukavat ja se rittää, ainakin joskus. Vielä kun se tulee halvaksikin, ainakin minulle. Ei tosin isäpuolellni, joka ne hupparit omistaa. Niin kauan, kunnes ne päätyvät minun kaappini ilman mitään lupia...h&m
Ihania miehiä! Ihania vaatteita! <3

0 mielipide(ttä):