tiistaina, marraskuuta 20, 2007

Koruihin hurahtanut

Kävin siis lauantain Oulussa, niin kuin kerroin jo. Jos oikein tarkkaan katsoi saattoi huomata
H&M:n sovituskopin jonossa hieman unisen ja hajamielisen näköisen tytön, jolla oli mustat saappaat, ruskea ruutu toppatakki päällä ja iso kasa vaateita kädessä. (Törmäättinkö?) Se taisin olla minä. : D En kuitenkaan ostanut kaikkia sovittamiani vaatteita. (Niitä on vaan niin kiva aina sovittaa ja ihastella.) Jos rahaa olisi ollut enemmän olisi koko kauppa lähtenyt mukaan. Mukaan tarttui kuitenkin jokunen paita ja koru. En tajua miksi bloggeri ei voi ladata tiettyjä haluamiani kuvia. Muokkasin Photoshopilla kuvia ostoksistani, mutta en nyt voi ilmeisesti näyttää niitä.


Pannat Spirit Store

Kävin perjantaina kammpaajalla, ja huomasin että voin taas alkaa pitäämään pantaa, koska kampaaja leikkasi minulle lyhyemmän otsatukan. Kotona pengoin kaappejani ja lopputulos oli; ekaluokalta kotoisin oleva pinkki panta, kaksi mustaa (kapea ja leveä), sekä iki ihana kukkapanta. Kävin sitten Oulussa kiertelemässä kauppoja, jos sopivia pantoja löytyisi ja Spirit Store oli täynnä niitä. En meinannut osata päättä, mitkä ottaisin. Pääsdyin lopulta leveään mustavalkoiseen pallo pantaan ja kuvio pantaan. Hintaa taisi olla noin 4e ja 5e. (Käykää tarkistamassa.)

T-paita One Way (huomaa hieno asentoni)

Eli One Way:stä ostin punaisen t-paidan jossa lukee I (välissä kengän kuva)NY. Muistaakseni maksoi 14.90e. H&M:ltä tarttui mukaan pari perustoppia, harmaa ja violetti. Niitähän aina menee jonkunpaidan alla. Varsinkin minulla, kun kaikki ovat yleensä hukassa tai pyykissä. Taisivat maksaa 9,90e kumpikin. 

Neule H&MT-paita ja käsikorut H&M

Ostin myös tummansininen rusetti t-paidan (n. 9,90e)  ja mustan perusneuleen H&M:ltä (14,90e).(Hintoja en tarkalleen muista, joten ovat noin hintoja.)Olen ilmeisesti hurahtanut myöskin käsikoruihin.
Ennen en omistanut yhtäkään, mutta nykyään joka päivä kädessäni on vähintään kolme. Pitihän niitä uusia saada, kun vanhat oli jo käytetty loppuun. H&M:llä on ihan kivat koruvalikoimat, ja sieltähän löysinkin "pakan", jossa oli yhteensä kuusi eri rannekorua. Kolme puista ja kolme kuiltaista/metallista. Hintaa niillä oli (muistaakseni) 5,90e. Tänään ei sii muuta. Huomenna katon jos jotain ehtisin. Siihen
asti siis..

..Adios, Anella

Edit: Älkää huomatko kirjoitusvirheitä!!


0 mielipide(ttä):