lauantaina, marraskuuta 10, 2007

Tänään shoppailemassa

Olin tänään käymässä kauneus+terveys messuilla Helsingin messukeskuksesta. Paikka oli iso! (En ole siis ennen käynyt messukeskuksessa.) Tosi kivaa oli, saatiin kulutettua messuilla jo noin kolme tuntia. Katsottiin muotinäytös, ihan hauska. Ei kuitenkaan mitään huipputasoa. (Oletettavaa Suomalaiselta muotinäytökseltä...)

Julkkiksiakin nähtiin muutamia, Salkkareiden Ossi, vilaukselta Tommi Evilä ja Buusterin juontaja Minna Lamppu. Äitini oli nähnyt Aira Samulin! Oon kade. Niin pirtsakka mamma.

Ilmaisnäytteitä keräsin itselleni kaksi kassillista. Lehtiä, hajusteita, voiteita, tarjous lappusia, jne.jne. En kuitenkaaan ostanut messuilta kuin vain kaksi spray deodoranttia. Toinen itselle ja toinen isäpuolelle joululahjaksi.
Messuilta jatkettiin Jumboon. Siellä ehdittiin olemaan "vain" kaksi ja puoli tuntia. Shoppailin vähän joululahjoja ja itselleni aurinkopuuterin. Siellä näin yhden vanhan kaverin. Oli kiva nähdä pitkästä aikaa ja vaihtaa kuulumiset!

Oli jo vähän veto pois messujen jälkeen, joten en ollut aivan freesissä kunnossa, kuten yleensä, mutta sain kuitenkin yli neljäkymppiä kulutettua. Good work!

Päivän saldo: Deodorantti, kuusi lehteä, kaverin synttärilahja, kaksi Doven voidetta, kahdeksan Herbinan kosteusvoide näytettä, kolme Herbinan shampoo näytettä, paljon karkkia, kaksi Danone Actimelia, yksi heijastin, yksi huulirasva, pirtelö pakkaus, aurinkopuuteri, joululahjoja, tiski pesuaine tabletti, neljä purkka näytettä ja kolme hajuste näytettä. Plus ruoat

Rahaa mennyt tänään: noin 44 e.
Aika hyvä...Huomenna on muuten isänpäivä! Mitäs olette ostelleet isiukoille? Itse ostin hajusteen ja bokserit. :D Isäpuoli sai taas levyn.

0 mielipide(ttä):