lauantaina, joulukuuta 22, 2007

Damn, im good!

Koulu loppui eilen. Todistus oli ihan jees, parempaan tähtäsin. Keskiarvo oli 8.5, lukuaineet 8.8. Odotin enemmän ysejä, niitä oli vain kaksi (terveystieto ja äidinkieli) (plus käytös), kaseja viisi (kaikki taideaineet + köksä, sekä englanti) ja kymppejä kaksi (historia&uskonto) ja vielä yksi seiska (matikka). Noh, keväällä sitten nostetaan!

Todistuksen kunniaksi (että oon hyvä keksimään tekosyitä) olin sopinut yhden kaverini kanssa, että lähdemme vähän shoppailemaan. Aloitimme matkamme kahvittelulla yhdessä kahvilassa, jossa sitten istuttiin tunti ja juoruttiin oikein kunnolla. Sieltä sitten Anttilaan, josta löysin äidille vielä yhden lahjan. En kyllä ole varma tykkääkö hän siitä.
Sen jälkeen kierreltiin vaatekauppja kymmeneen kertaan läpikotaisin ja mukaani tarttui itselleni kaksi t-paitaa. Molemmat Lindexiltä. Toinen on poikien osastolta ja kokoa 122 ja mahtuu hyvin ja istuu nätisti... Hmp, olenkohan laihtunut? Ei varmasti mahdu kyllä joulun jälkeen! Paita oli 7.95 ja siinä on musta liivi, sekä muutamia piirrettyjä pinssejä. Selässä lukee: Rock music! Liivi on valkoisella pohjalla. Juuri sellainen mitä olen etsinyt jo jonkin aikaa. Että mä rakastan poikien/miesten vaatteita <3

Toinen paita on toisen olkapään paljastava raitapaita, joka oli onnekseni -70% alennuslapulla varustettuna ja paita teki lompakkooni noin neljän euron suuruisen loven. Ei paha siis.

Kaverilta sain joululahjaksi t-paidan, jossa on kolme pandaa ja lukee: Pandas´rock city Rock and a hard pi ace. Tosi hauska. Alunperin Carlingista.

S-Marketissa käydessämme ostamassa suklaapatukat tuli luoksemme joku noin kolmikymppinen mies ja kysyi ihan vakavissaan minulta: "Hei, saanko sun nimmarin!?" Vastasin siihen: "Öö... Miks?" Mies jatkoi: "Etkö oo se Talent tähti?" Vastasin nauruun purskahtaen: "Tota, en..." Mies lähti paikalta, uskoisin hänen olleen vähän pilvessä tai jotain...
Päivän hauskin juttu kyllä :D

2 mielipide(ttä):

the g o o d ones kirjoitti...

jauu, join the club:) mulla on sama keskiarvo.
-aija

Rosa kirjoitti...

aija: Vähän ihQQ, ollaan samixii, daa! :D