maanantaina, joulukuuta 03, 2007

Hejsan!

Elämäni ensimmäinen ruotsin tunti takana ja hyvin iloisella tuulella olen. Olen aina pitänyt ruotsia kivana ja kauniina kielenä ja viimein tässä jaksossa, joka alkoi tänään niin alkoi myös svenska.
Ihan perusjuttuja vaan tänään käytiin. Esim. Jag heter Rosa. Vad heter du? Niin, vad heter du? Kommentteja ei ole kuulunut viimeisimpiin postauksiin. Olisi kiva kuulla mietteitänne ja meilipiteitänne kirjoituksista. Kuitenkin tätä blogia yrittää kirjoittaa niin paljon kun vain kerkiää siltä monsteri äidiltä, joka ryövää koneen joka 20 minuutti niin olisi myös kiva kuulla kommenttejakin! Tackar. Vielä sitä, että jos ei kommenttejen kirjoitus kiinnosta niin antakaa edes mielipiteenne taustasta.

Mutta asiasta juhlapukuun. Ongelmani on, että en tiedä, mitä pukisin keskiviikkona koulun itsenäisyyspäivä juhlaan, johon pyydetään "vähän siistimpää pukeutumista". Yksi ystävistäni aikoo pukea lähes tavallisiin vaatteisiin. Eikö se ole noloa pukeutua lähes tavallisiin kouluvaatteisiin Suomen 90 vuotis juhla päivänä? Minusta on. Noh, pitää keksiä jotain kivaa tuolta kaapin perältä...


Kenties jotain pikkumustaa? ;) Kuva style.com:ista. Puvun on suunnitellut Anna Sui
God afton! *Rosa, she who like svenska*

1 mielipide(ttä):

Anna ;) kirjoitti...

Hejsan!

Jag tycker om svenska också, så du e inte ensam. ;D Nu har du en nya komment!