torstaina, joulukuuta 06, 2007

Linnan juhlista byjamabileisiin

Eilen olin kaverini synttäreillä ja jäin sinne vielä yöksikin. Nyt ei väsytä edes ollenkaan. 3-4 tunnin unilla/torkkumisilla pärjää oikein hyvin. Meillä oli oikeasti hauskaa.. (:D) Nyt taidan viettää kuitenkin rauhallista (jos nyt niin rauhallista kun siskoni on kylässä muksujensa kanssa) iltaa koneen ääressä ja ajattelin sitten illemmala vielä katsoa linnanjuhlia. Olen aina ihan "mielissään" kun Linnan juhlat ovat, kun sieltä on kiva bongata kaikkia ihmisiä, asuja yms. Odotan nytkin innolla, että ne alkaisiva. Aijotko katsoa Linnan juhlat? ;D

Olen nähnyt monen blogissa joululahjatoivelistan, jotta minäkin olisi muodissa mukana päätin tehdä itsekin sellaisen. Ongelmaksini kuitenkin tuli se että meillä ei tomi netti koneessa, jossa on muokkausohjelmat yms. Jouduin sitten laittamaan netin johdot kannettavaamme, joka omistaa vain paintin (jos sitäkään). Siihen se "projekti" sitten jäi.. Huomenna tai tänään minäkin laitan jotain juttua Linnan juhlista. Siihen asti Näkemiin ja HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄN ILTAA KAIKILLE LUKIJOILLEMME!

Mielestäni tämä Mari Palon puku vuoden 2000 Linnan juhlissa oli aivan ihana. Se on hieman erikoinen kun on tuo hevonen.. (Muutenkin olen n.50% heppahullu, joten sieltäkin voi jotain juontaa.)Taidan mennä nyt katsomaan mitä kaikkia ihanuuksia tänävuonna on.

0 mielipide(ttä):