sunnuntaina, joulukuuta 23, 2007

Menneen talven lumia?

Ajattelin tässä vähän koota yhteen vuoden varrelta eri muoti ilmiöitä.
Vuosi alkaa yleensä talvesta, niin myös nytkin.

Talvi 2007:

Itse kuljin pitkä musta toppatakki ylläni talvella, jolloin oli lunta... Jalassani oli pitkät nahka saapikkaat, jotka olivat kyllä tosi liukkaat. Niitä näkyi jonkun verran myös muilla, enemmän kuitenkin tänä talvena.

Tämä talvi on hieman hämärän peitossa. Ei tule nyt mitään muistikuvaa, mikä oli silloin in... Valaiskaa!

Kevät/kesä 2007:

Nahkatakki olisi nyt pitänyt ostaa! Itseäni harmittaa, kun en ostanut. Olisi ollut ihanaa omistaa kastanjan värinen nahkatakki... Hitto kun olen aina myöhässä. Printtipaidat olivat myös tulleet monille tutuiksi. Näitä minäkin suosin, edelleen. Joko ne on hupparin alla, tai pitkähihaisen päällä. Kyllä, kuulitte oikein.

Alkoi näkymään tietysti kevään värejä; keltaista, punaista, vihreää. Ainakin katukuvassa. Ballerinat saapuivat toistamiseen kauppojen hyllyille. Samoin gladiaattori sandaalit, joille itse en ainakaan lämmennyt. Entäs sinä? Nyt minua kiinnostaa "gladikset", niin kuin meidän piirissä puhuttiin. Olen aina auttomattoman jäljessä... Lyhyet shortsit, sekä mini mekot/tunikat olivat myös nyt sitä kuuminta hottia. Clutcit ja muutenkin pienet laukut olivat suosiossa.

syksy/NYT 2007:

Maanläheisiä värejä näkyi kaikkialla. Mm. sinapin keltainen, punainen, ruskea, harmaa, mustakin, metsän vihreä olivat niitä useimman suosittuja värejä tähän aikaa vuodesta.

Moni käytti ohutta svetaria pitkään, ei ihme, olihan lämmin ja pitkä syksy. Leveät lahkeet, sekä korkeat vyötäröt olivat myös muotia, samoin kyllä pillitkin pysyivät kelkassa mukana. Ja pysyvät edelleenkin, onneksi. Korkeaa vyötäröä näkyi paljon myös hameissa.

Kun kesällä kanniskeltiin pieniä laukkuja, niin tänä syksynä ne vaihdettiin suurtakin suurempiin, mieluiten nahkaisiin laukkuihin. En nyt ole varma, mutta eikös tällöin tullut myös ne maskuliiniset ja isotkin vaatteet vähän pinnalle? Muotia tai ei, minä käytän! Villakangas takit näkyivät loppu syksytä ja varsinkin alku talvesta. Minun päälläni roikkuu H&M:män ruskea villakangastakki edelleen, vaikka ei aina ehkä ole kaikista lämmin vaihtoehto.

Hommaa nyt se iso ja muhkea kaulaliina, jos et sitä vielä omista. Itse sain
joululahjaksi sellaisen violetin eri sävyisen, joka on aika pitkä. Tykkään. Tällä
hetkellä näkyy paljon nilkkureita, mutta myös nahka saappaita.


Tänään tai huomenna tulossa ehkä jotain seputusta lahjoista. Varokaa,
olette vaaravyöhykkeellä!

2 mielipide(ttä):

runway kirjoitti...

Hei voitin silloin kerran sen arvonnan, niin laitoitko sen sillon postiin vai onko posti kadottanut sen?:)

Rosa kirjoitti...

runway: Kyllä olen sen jo postittanut. Outoa. Jos sitä ei pian kuulu, niin lähetän sitten uudestaan. Pitäähän sinun voitto saada jotenkin! :D