sunnuntaina, joulukuuta 23, 2007

Mitä blogimme on? Mitä sen pitäisi olla?

Mietin tässä aatonaaton kunniaksi, että mitä tämä blogi on. Termi muotiblogi ei sovi ehkä tällä hetkellä blogillemme. Tämä blogi on enemmän elämää, ajatuksia ja mielipiteitä, kun pelkkää muotia.

Nyt kuitenkin päätin antaa teille joululahjan. Kirjoitan itse ainakin enemmän muotiin liittyvää ja jätän elämäni sitten toisten huoleksi ja lähinnä itseni murheeksi. Ja lupaan myös suunnitella ja toteuttaa tulevat postaukset paremmin ja nähdä niiden eteen vähän enemmän aikaa, jos sitä on, jos huomaan, että "Ei mulla ole aikaa tehdä tätä juttua nyt", niin en silloin tee. Teen sitten kun aikaa on. Mietin kahdesti, mitä kirjoitan ja miten ja mistä näkökulmasta. Yritän tuoda kantani paremmin esille, enkä jättää mitään arvuuteltavaa.

Blogia en pystyisi jättämään. Siitä on tullut yksi osa minua. En pysty olla ajattelematta illalla nukkumaan käydessä, että mitä kirjoittaisin huomenna.
En pysty olla ajattelematta blogia, jos bongaan jotain hyvää tai huonoa esim. mainoksista. Blogi on aina ajatuksissani, missä menenkin ja mitä teenkin, vaikka siltä ei välttämättä näytä tekstien laatu.

Lupaan, että hinta-laatu suhde parantuu, ette tule pettymään, toivottavasti.

Rakkaudella, Rosa

8 mielipide(ttä):

Pineappless kirjoitti...

Ihan kiva blogi mutta tämä tausta tosiaan sattuu silmiin..

Rosa kirjoitti...

pineappless: No entäs nyt? :)

maij kirjoitti...

hinta-laatusuhde?!! hahahahahaha! tarkotat teksti-laatusuhdetta?

Rosa kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Rosa kirjoitti...

maij: Ei, en tarkoita teksti-laatusuhdetta. Jos et ymmärrä tuota vitsinä, niin älä tule esittämään hauskaa. Ok?

Linnea kirjoitti...

Koittakaa nyt pitää yhtä ulkoasua vähän pidempää, ärsyttää jatkuva vaihtelu!

Anonyymi kirjoitti...

Ensinnäkin, tämä uusi ulkoasu on todella ihana! Valtava parannus edellisestä, joka kyllä sattui jo silmiin. Mutta tästä pidän, ihanat värit.
Luen blogianne aina kun muistan. Olen jonkun verran vanhempi kuin te, joten varmaan sen takia välillä meinaan unohtaa tämän mutta tykkään jutuistanne.

Rosa kirjoitti...

Linnea: Joo, yritetään. Suunnitteilla on kyllä jo uusi(kin)... :D

anonyymi: Kiitos kommentista. Kiva, että edes joku lukee :D