lauantaina, joulukuuta 29, 2007

Nyt se on loppu...

... Nimittäin osteleminen. (Älkää luulko, että minusta eroon pääsisitte.)

Blogi on valitettavasti jäänyt vähän taka-alalle inspiraation puutteen takia, mutta minähän pinnistelen.

Torstai päivä kului ihanasti ostosten parissa, Jumbossa.
Onneksi ei kyllä rahaa mennyt kuin vain noin 40 euroa, mutta kuitenkin se tuntuu liialta. "Mitä kaikkea muuta olisin voinut ostaa tuolla rahalla? "- kysymys tulee aina mieleen ostosten teon jälkeen. "Mihin olisin voinut säästää tuon rahan? Uuteen koneeseen?" kysymys tulee hyvänä kakkosena.
No, onneksi on alet. Ale aikaan periaatteni on, että en osta mitään mikä ei ole alessa ja siinä olen lähes joka vuosi onnistunut. Eniten ostelin juuri niitä isoja miesten printtipaitoja, joista on ennenkin ollut puhetta tässä blogissa, sekä tietysti muutama ihan naistenkin paita. Yksi ehdoton suosikkini on tänään Jim&Jillistä ostamani miesten musta-kelta ruudullinen kauluspaita, jossa on käärityt hihat. -70% alennuksen jälkeen ihanan ison miesten "talonpoikais" tyylisen paidan hinta raotti kukkaroa noin 12 euron verran. Jumbosta mukaan tuli myös yhdet farkut, kolme hupparia ja muutamia hiusjuttuja, vyö, sekä pitkä kirahvi koru. (Ai niin ja kaksi huivia)
Ostospaikkoja oli mm. Jack&Jones, Zara, Veromoda, H&M, Glitter. Ja ihana monsteri mamani oli ostanut Seppälästä(!) aivan ihanat violetit farkut, joissa oli toisessa takataskussa, sekä etutaskun reunassa niitti triot.Nam (-50% alennuksessa tietysti. Sehän on mun pihi äitini.) Joskus rakastan myös äitiäni. (toim.huom. joskus)

Tulen aloittamaan ensiviikon viikonloppuna ostoslakon! Varmaan mietitte, että miksi silloin, mutta olen luvannut mennä serkkuni kanssa Hesaan pienelle ostoskierrokselle ja enhän minä tuollaisesta VOI kieltäytyä, joten lakkoilen vasta viikon päästä! Siitä sitten enemmän silloin.

0 mielipide(ttä):