lauantaina, joulukuuta 08, 2007

Terveisiä oikein Jumbosta asti!

Olin eilen KOULUN jälkeen shoppailemassa jouluahjoja. (Yhyy, meillä oli eilen koulua :( ) Koulusta melkein suoraan lähdettiin sitten vanhempien ja kaverin kanss shoppailemaan, Jumboon. Kuvia ei tule, mutta jotain pientä selostusta, koska äiti (joo, se monsteri!) käy välilla tsiikailmeassa blogia tylsinä työpäivä tunteinaan.

Isäpuolelle ostin t-paidan H&M:mästä -70% alennuksella. Ihanalle pikeepaidalle jäi hintaa noin neljä ja puoli euroa. (Ei ollut omaa lehmää, taikka koiraa ojassa kun tämän ostin !!) Isäpuoli saa myös kaksi kirjaa Kirjatorista. Siellä mainostettiin, että kun ostaa kaksi kirjaa saa heijastimen, mutta enpäs saanutkaan! Voi hitsi, minkä teitte! Isäpuolelle olen valmiiksi ostanut jo tavis harmaan neuleen.
Isälle ostin samaiseta kaupuasta ruskean aivan tavallisen vyön, jossa oli hieno hopean värinen solki. Pappa, joka maksaa aina kaiken saaa myös H&M:män ihanan ruskean t-paidan, jossa on hauska kettu printti. Hänelle ostan vielä sormuksen Kultajousesta.
Isän naisystävälle ostin pienen koriste kipon, vaikka tuikulle. Sinne laitan mustaa koriste hiekkaa ja rannekorun. Lisäksi hän saa jalkojenhoito paketin.
Äitin hienoa lahjaa en kerrokkaan ;)

Itselleni ostin kaksi aikaista jouluhjaa; oranssin pannan Glitteristä ale hinnalla 2.50 e, normaali 5.90e ja miesten mustan hematiitti sormuksen pienestä kivikaupasta kolmella eurolla.

TIEDOITE: Minä ja Anella päätettiin, että kirjoitamme tänne blogiin tiettyinä päivän, jotta te saatte (lähes) joka päivä jotain uutta luettavaa. Ainoa päivä, jolloin emme kirjotta kumpikaan mitään on sunnuntai.

Minä kirjoitan tiistaina, perjantaina ja lauantaina. Anella maanantaina, keskiviikkona ja torstaina. Onko tämä teistä hyvä idea?

2 mielipide(ttä):

Anonyymi kirjoitti...

Viikon vitosta ei ole tullut aikoihin

Rosa kirjoitti...

anonyymi: Mites arvasitkaan nyt juuri ottaa asian puheeksi? Nimittäin Anella on tekemässä juttua siitä ;)