sunnuntaina, joulukuuta 02, 2007

Viidakon lait tietokoneella

Tiedättekö, kuinka kamalan ärsyttävää on, kun perheellä on käytössään vain yksi tietokone ja molemmat huoltajat ovat hurahtaneet nettipeliin aivan totaalisesti?

Kamalan ärsyttävää! Siinä, missä ennen sai datailla kaikessa rauhassa 24/7 niin aika jaetaan nyt kolmen ihmisen kesken. Ja kaksi niistä vie ylivoiman. Kun vihdoin pääsen koneelle ehdin nauttia ajasta noin 10 minuuttia, jolloin äiti tulee viereen kiehnäämään: "Saanks pelata yhen nopeen pelin?" Vastaus on nopea: "Odota, teen tän jutun loppuun!" "No, mut se on ihan nopee, sit meen pois." kuuluu kiehnäävä ääni olkapäätä vasten. Viisi minuuttia keskustelua jonka jälkeen kyllästyn ja suljen kaikki ikkunat antaen koneen suosiolla ja kärsin tappioni Trendin parissa.

Sitten se yksi peli venyy viiteen, koska ensimmäiset viisi olivat liian nopeita ja loppuivat liian nopeasti ja
sen jälkeen viisi peliä venyy kymmeneen, jolloin hän lopettaa ja sanoo menevänsä vessan. Valtaan koneen salamannopeasti. Istahdan tuolille syvään huokaisten. Sain vihdoinkin koneen! - asenteella. Nyt pidän tiukasti kiinni tuolista, hiirestä, näytöstä ja näppäimistöstä. Lopulta äiti tulee vessasta ja tulee juttelemaan taas mukavia viereen. Tällä kertaa osaan sanoa topakasti ja saan pitää koneen.
Puhun siis tästä pelistä

Viidakon lait.

(Anella, voisitko sinäkin kirjoitella tänne?)

0 mielipide(ttä):