sunnuntaina, tammikuuta 20, 2008

My music

Levy. Kun sain sen käsiini, en tiennyt mitä sille olisi pitänyt tehdä? Fiilistellä täpöllä vai kuunnella kovaa? Valitsin molemmat, streot täysille ja fiilistelemään. Levy oli jotain uskomatonta. Olin myyty muutamassa minuutissa. Minun ei tarvinnut kuulla kuin muutama kappale ja tiesin, että tämä oli rakkauteni. If I Were You riitti minulle. Sen tunnelma loi oman tunnelmani kattoon. Ja lopulta kaikki muutkin ihanat: Crawling In The Dark, Born To Lead, Runnig Away, Inside Of You, The Reason, Same Direction ja Out Of Controlia unohtamattakaan. Tai Don´t Tell Me <3>Voisin vielä tähän kertoa vähän rakkauksistani.

1. Hurriganes. Voi sitä riemua kun ekan kerran kuulin Get Onin tai My Only Onen tai I Will Stay... (listaa voisi jatkaa loputtomiin...<9>The Ramones. Kiitti Anna. Ilman sua ei ois mua ja Ramonesta <3.>4Lyn.Herranjumala mitä musaa. Voiko oikeasti jotain tälläistä olla? Punkkia vai rokkia? Päätäköön kuuntelija. Drama Queen kannattaa tsekata. Oikeesti.
4. Hoobastank. Riittikö tuo ylempänä oleva ylistys vai jatkanko vielä? No, jos Sheena Is A Punk Rocker oli täydelisyyttä hipova, niin tämä on sitten täydellistä!

Leikkikäään Googlella ja Wikipedialla, jos tämä ei riittänyt.

0 mielipide(ttä):