keskiviikkona, helmikuuta 13, 2008

SPRING 2008

Anonyymi toivoi postausta kevätmuodista, joten tässä sitä tulee. Olen niin perässä hiihtäjä, että monet ovat jo tästä asiasta kertoilleet, mutta minä tulen perässä, kuten aina. Eilen lupailin tätä postausta, mutta yllättävästi vapaa-päiväni hupeni, enkä edes muistanut koko juttua kun vasta illalla, joten jätin suosiolla täksi päiväksi. Tässä nopeasti väsätty kollaasi style.com:ista löytyneistä malleista. Eikä sitten välitetä ihansta Paint muokkauksesta! ;)
1. Vaaleaa väriä ja isoja vöitä. Nice.
2.Läpinäkyvää, keltaisia raitoja, sekä ohuet sukat sandaleissa. Hmph...
3. Kukkamekko, pinkit sukat sandaleissa.
4.Korkeavyötäröinen pallomekko+raidallinen paita. Vaatii totuttelemista.
5.Korkeavyötäröinen hame (vai shortsit?) henkseleillä ja ohut ruutupaita. Tästä tykkään!
6. Ohutta ja aina vain ohutta. Nätti kaulus. Napit+pitsi hörhelöä= :)
7. Minusta hieman tätimäinen, mutta omalla tavallaan tosi sievä. Olkaimettomuus jotenkin häiritsevä.. Katseen vangitseva kaulus ja nätti rusetti(?). Kukkakuviolla alaosa, tietysti.
8.Kröhöm.. Hatusta en niin välitä, tulee mieleen sellainen safari ukko, joilla on tuollainen. Paitsi, että pienempänä :D Muuten asu on ihan kiva.

Jag vilken:

-kukka kuvio
-ohuet vaatteet
-korkeavyötäröisyys
-pitsi unelmat
-vyöt lantiolla

Jag hatar:

-sukat sandaleissa
-safari hatut
-pallo + raita
-tätimäisyys

Pst: Ei tämä postaus kovin kattva ollut, mutta jälleen sama vaha fraasi: KIIRE!

Psst: Miksi blogger pienetää kuvat aina -100 periaatteella!? Oh shi...

Pssst: Kertokaahan muuten: kumpi on helpompi kieli oppia mielestänne ja kummasta pidätte enemmän; saksasta vaiko ranskasta. En tiedä kumman valitsisin valinnaiseksi.. Enemmän olen ranskan puolella.

7 mielipide(ttä):

Anna ; ) kirjoitti...

Ranska on kauniimpi kieli, mutta let's face it, saksa on hyödyllisempi. Siis ajatellen tulevaisuutta ja bisnesmarkkinoita, jossa saksa on yksi pääkielistä. Toki saksan puolustukseeni vaikuttaa se, että luen itse saksaa kuudetta vuotta ja kavereilta olen kuullut meidän koulun ranskan opettajasta aika ilkeitä kommentteja. Tosin itse en henk. koht. häntä tunne... Saksa ei kyllä periaatteessa ole mitenkään kaunis kieli ja molemmissa haittapuolena varmasti se, että kieliopin pänttääminen on melkoista jankuttamista. Samat lorut monta kertaa, kyllä siinä ehtii jo pienemmästäkin hermostua. : D Molemmissa kielissä TODELLA suurena apuna on, että puhut englantia, mielellään hyvin, sillä englannin kautta oppii samalla sekä saksan-, että ranskankielisiä sanoja, siis sukulaissanoja. Äh, ei saksa ole oikeasti niin paha, kuin mitä yleensä valitan, itseasiassa se on ihan mukavaa ja on kivaa, että osaa monia kieliä. :p Lukiossa itse sitten otan vielä yhden kielen... Pidän peukkuja pystyssä, valitset sitten kumman tahansa. : ) Multa voit sitten kysyä, jos askarruttaa jokin ; )

Anna ; ) kirjoitti...

Kiva romaani tuli... : D

Anna ; ) kirjoitti...

* lets -.- : DD

Rosa kirjoitti...

anna ;): Voi iik, en nyt sit oikein tiiääkkäänn. Aikasemmin olin täysin ottamassa ranskan, mutta puolustelit kyllä loistavasti saksaa. Totta on, että ranska on paljon kauniimpi, mutta mutta...

m kirjoitti...

ota saksa! nein ranskaa! ja saksa on ihan helppoakin ;) ja hyödyllistä, luen sitä itsekkin toista vuotta.

Anonyymi kirjoitti...

Ota Saksa! Ihan vaan siksi, että luen itse Ranskaa ja voi luoja mitä shittiä se on ja ihan tajuttoman vaikeaakin vielä =D toisaalta monet mun kaverit lukee saksaa ja sanoo että se on tosi vaikeaa.

TAIKASIENI kirjoitti...

Saksa on loogisempaa [kuulemma].