tiistaina, maaliskuuta 18, 2008

103. ja vähän angstausta päivän ostoksestani

Hihii, suuri mega postaus lähestyy! Mutta sitä ennen voisin listata tähän tulevia viikon tekemisiäni kalenteri muodossa( Tämän piti julkaistua jo eilen, mutta eräistä syistä ei sitten tullutkaan, koska Bloggeri ei suostunut lisäämään tätä, joten parempi myöhään kun ei milloinkaan!):


18.3 : Gossip Girl alkaa Maikkarilla kasilta! (Tykkäsin itse sarjasta, entäpäs te muut? Ainakin rakastin S:n nahkatakkia! Just sen värisen tahdontahdontahdon!)
19.3 : Muista käydä Lindexillä katsastamassa ne ihanat korkeavyötäröiset housut, nyt kun sulla on se -25% lappukin!
20.3 : Ei ole kuoroa!
21.3 : Muista nukkua pitkään vailla huolen häivää!
22.2 : Meet your friends?
23.3 : Pääsiäispupu tulee! :)Tänään kävin siis kavereideni kanssa Lindexillä ja siinä samassa vähän muitakin kauppoja tuli kierrettyä. Lindexiltä lähti mukaan korkeavyötäröiset housut 22 euron (-25% alen jälkeen, ovh oli (vain) 29.90) hinnalla ja todella tykkään, vaikka kaverini eivät olleet samaa mieltä. Uhkasivat tosissaan olla olematta seurassani nämä päällä, mutta se ei minun ostopäätökseeni vaikuttanut, vaikka onhan se kiva kuulla myös muiden mielipiteet. Tässä vaiheessa he saivat käsityksen, että olen niin bimbo blondi (niin kuin ehkä joskus olenkin), että valitsen mielummin housut, kuin kaverit ja tästähän ei ollut kysymys. Halusin ostaa housut joista pidän, joten miksi en ostaisi. Tästä asiasta löytyi mielipiteitä suuntaan jos toiseenkin. Mutta joskus on kiva päästä vähän väittelemään. :D
Minä tykkään farkuista, joten that´s it!
Kyllähän tuo vähän loukkasi, kuitenkin aika "herkkä" olen tyylini ja makuni kanssa, mutta kritiikkiä ja mielipiteitä toki kestän, mutta tuon otin ehkä vähän loukkauksena. He saattoivat kyllä vain laukoa vähän takaisin, kun olin sanonut toiselle heistä, että yksi hänen kokeilemansa paita sopii paremmin toiselle kaverilleni, joka samaa paita myös kokeili, mutta uskon, että he olivat oikeasti sitä mieltä, etteivät housut sovi minulle ja häpeävät minua, eniten kosketti se, kuinka tosissaan he yrittivät saada minut hylkäämään nämä ihanaiset. Se loukkasi ehkä vähän. (Kova mimmi kun olen, en myönnä loukkaantumistani ;) ) No, kukaan ei kovin pahasti loukkaantunut, joten pikku cat fight oli ohi ja matka jatkui Jim&Jilliin, jossa kokeilin yhtä ihanaa pinkkiä neule liiviä (!) ja mustaa ohutta tunikaa ja voi, se oli rakkautta ensisilmäyksellä, kuten sanotaan! ÄÄÄÄH, haluun ne!
(24,95 hinta ei vain kovin innosta pikku pinkistä kankaanpalasta, sama hinta oli tunikallakin..., joka kyllä oli unelma, miks aina pitää olla ihan PA?)
Hihi, piti päästä kertomaan tämäkin kakka teille!
(Arg ja nyt temppuilee kuvien latausohjelma, joten en saa kuvaa uusista farkuista ja Ah_Niin_Ihanasta_Ja_Tarpeellisesta_T-Paidasta!)

-Pusss, Rosa-

(eks oo kiva aina lukee kuvittomia ja niin helkkarin pitkiä tekstejä? ;) )

5 mielipide(ttä):

pimpu kirjoitti...

Gossip girlistä sen verran että oon jo addiktoitunu (x ja niistä farkuista: I LIKE!

Anonyymi kirjoitti...

gossip girl on mustakin hyvä ja se S:n nahkatakki oli joo ihana

Rosa kirjoitti...

pimpu: Toinen lähes jo addiktoitunut täälläkin!

anonyymi: Nahkatakki on tosiaan kuolattava! :D

Anonyymi kirjoitti...

Hei kiva kun muistutit Lindexin alekupongista! Oon menossa huomenna kaupungille ja voisi ihan tarkoituksella piipahtaa Lindexissä. Jos löytyisi vaikka siskolle synttärilahja edes, niin tulisi kuponki hyödynnettyä. Ihan paniikissa äsken muistin sen ja aloin penkomaan lompakkoani, että kai olin laittanut kupongin sinne talteen enkä vain viskannut roskikseen. Oli se onneksi tallessa.

Rosa kirjoitti...

pinja2: Ole hyvä, toivottavasti löydät jotain, kannattaahan ne kupongit aina hyödyntää! ;)