perjantaina, maaliskuuta 21, 2008

105.!!!!!

Wuhuu, 105 postausta on nyt koossa Bloggerissa, Vuodatuksen postauksia taisi olla noin 115, joten kyllä aijon mennä kirkkaasti ohi! Tämän hetkinen ulkoasu tulee olemaan väliaikainen, kunnes se "virallisesti uusi" ulkoasu korkataan käyttöön.


En edes aijatellut sanoa, että jatketaan samaan malliin eteenpäin, koska ei voi tietää haluanko jo huomenna lopettaa tämän touhun, joten eletään nyt päivä kerrallaan, vaikka toki toivon, että tämä touhu ei lopu milloinkaan, niin ei voi tietää.


Voisin tähän väliin kertoa vähän (muoti)blogin pitämisestä ja millaista on olla sen kirjoittaja.


Kun blogiin kiintyy on siitä vaikea päästä eroon. LF:fää olen pitänyt nyt yhteensä vähän reilut 11 kuukautta, eli 18.4 tulee täyteen vuosi, silloin sitten isompia kekkeritä luvassa täällä! Jos sinne asti jaksan. Viimeiset 11 kuukautta on ollut minulle hyvin rakkaita ja rutiini rikkaita. Ei ole päivää, jollon en kurkkaisi blogia ja lukisi kommentteja ja muita blogeja. Joka päivä mielessäni pyörii useammin tai vähän harvemmin mielessä tämä blogi, mutta jokapäiväistä tämä on. Hommaan inspistä koulusta, kaupungilta, kaupoista, bussista, kuvista, musiikista, netistä, sisustuksesta, kadulta, kaikkialta! Yritänkin tallentaa ideani aina mahdollisimman hyvin kansien väliin tai kännykkään, jos en satu olemaan kotona. Toisten blogeja on mukava lukea, koska niistäkin hommaan ideoita omaan pukeutumiseeni ja kirjoittamiseeni.


Tähän listaan suosikki blogeistani murto-osan, koska moni sataista blogi makuani en jaksa tähän kirjoittaa.
Ja niinkuin sanoin, tässä on vain murto-osa eivätkä ole missään järjestyksessä!


(muoti)bloggarina minun elämäni ei ole erilaisempaa kuin tavallisten "ei (muoti)bloggareiden" elämäkään. Elän normaalia ja rutiinirikasta (lempisana, vai onko se edes sana? ;) ) elämää, mutta suurena osana minua on myös blogi. Minne kuljenkin, on blogi aina mielessä. Mitä ikinä bongaankaan, on blogi aina mielessä. Minua ei bongata kaupungilta suurena "julkkiksena", toisin kuin esimerkiksi Sallaa, Iaa, Johannaa sun muita, joita media on jo heitellyt. (Hei tytöt, se ei oo huono juttu, ei todellakaan!!)


Mutta on minulla etuoikeuksiakin. Saan pitää netissä blogia ja herättää keskusteluja eriasioista. Saan kertoa teille päivästäni ja mielipiteistäni, kun kukaan muu ei kuuntele minua. Saan olla osana tätä Suomen "suurta" blogosfääriä ja saan lukea ihania ja vähemmän ihania kommentteja teiltä ja samalla lukea myös toisten blogeja ja kommentoida sinne oman mielipiteeni asioista.

Nyt vähän pientä kisaa kehiin! Kilpailuja on kolme.


1.Tässä on kilpailu kysymys: Tiedätkö, mistä nimi LittleFashion on tullut? Mitä se tarkoittaa? Kerro, tiedä, arvaa tai keksi ja osallistu kisaan, kaikki tähän postaukseen tulleet kommentit ovat mukana kisassa. Palkintona on tämä:


Herbina shampoo ja hoitoaine "kokeilupaketti" lukee, että on väriä hellivä.
Vichyn kokeilupaketti yö- ja päivävoide
Herbinan kosteusvoide x 2
2.Lähetä minulle sähköpostina (rosansahkoposti@hotmail.com) kuvailu, millainen on täydellinen shoppaili päivä. Palkinto on:

So...? Superstar bodyspray.
La Femme Beauty kynsilakka


3.Tähän blogin ulkoasuun on piilotettu sana. Se voi olla missä vain, mutta ei yhdessäkään postauksessa. Se on ulkoasussa. Etsi se ja ilmoita s.postiini (rosansahkoposti@hotmail.com) (sanan edessä on sana kilpailu: ja sitten se sana). Voit pistää samassa meilissä myös 2. kohdan, jos joku paljastaa sanan kommenttilaatikossa, tämä kilpailu hylätään. Palkinto on:


(On joo aika huonot palkinnot, mutta parempi kuin ei mitään, eks je!?)

Kilpailu(t) loppuvat 31.3 kello 18:00 ja voittajat ilmoitan 1.4


Just you! Kinnostaako sinua muoti? Haluaisitko kirjoittaa blogia,
muttet uskalla perustaa omaa? Nakkaa mulle postia ja kerro itsestäsi, koska juuri SÄ saatat olla
kohta tämän blogin toinen pitäjä!(s.posti on edelleen:
rosansahkoposti@hotmail.com)

2 mielipide(ttä):

Runway kirjoitti...

kivaa kun linkkasit blogini:)

Rosa kirjoitti...

runway: Eipä mitään. ;) Oot sen ansainnu!