sunnuntaina, maaliskuuta 02, 2008

Elämää esiripun takana

Ajattelin kirjoittaa muotibloggaajan aamusta.

Se ei välttämättä ole niin hehkeää, kun voisi kuvitella.
Emme me herää kaunis meikki kasvoilla ja hiukset suorina ja varsinkaan, me emme omaa aina kovin kaunista hymyäkään aamutuimaan. Emme myöskään välttämättä nuku kaunis, silkkinen, lyhyt ja pistireunainen pinkki yöpuku päällä.

Ei, ei todellakaan.

Kyllä mekin heräämme tukka pöllyssä, silmän aluset mustina, iso finni poskella ja päällä vanha ja kauhtunut t-paita, joka juuri ja juuri peittää vesirajan. Mutta myönnettäköön, alla on myös alushousut. Pitsi reunaiset stringit. ;) No ei nyt.
Aamulla ensimmäisennä menemme vessaan. Tuijotamme tyhjää seinää ja meinaamme nukahtaa siihen paikkaan. Peilistä katsoo hurja olento.
Me, blondeiksikin kutsutut pesemme naaman maitokaupan tuotteilla, joskus on kyllä varaa Tsäneleihin ja Ivessaintloreneihin. Ei meillä myöskään ole aina aikaa meikata naamamme, kuin nuket. Pikainen meikki ja sillä siisti. Tai no, siisti ja siisti... Rimmelit ja Mäksfäktörit ovat bestiksiämme.

Aamupala ei ole pelkkää hiilareiden ja kaloreiden laskemista. Täyttä tuhtia tavaraa se on. Eli ruisleipää voilla, niin tervelliseltä, kuin kuulostaakin. (Kuka kaurapuuroa syöisi!? En mä ainakaan...) Lasi tuhtia punaista maitoa ja avot!

Sitten se koitos alkaa. Päästyämme vaatekaapille ensimmäinen ajatus on: ”Mitä ihmettä mä laitan päälle!?” ”EIHÄN TÄÄLLÄ OO MITÄÄN PÄÄLLE PANTAVAA!” Tähän käytämme ehkä eniten aikaa aamusta. Yleensä vedämme vain ensimmäiset rytkyt kaapista, jos ei ole aikaa tuhlattavana. Muuten kyllä katsomme, että laitamme päälle siistit rytkyt Hooämmältä ja Lindeksiltä. T-paita, farkut ja neule. I´m pretty. I know! Nopea hampaiden harjaus ja juoksemaan bussi pysäkille. Bussin jarrutettua juuri sinun kohdallesi vesilätäkön viereen saatat hyvällä tuurilla saada ihanan ja hyvin virvoittavan vesipesun ja meikkien leviämisen näinkin märillä keleillä.

Kun vihdoin pääsmme kouluun (Minun tapauksessa kouluun, toisilla töihin) olemme aina todella hehkeinä ja todella aktiivisia koululaisia, jotka viittaavat iloinen pepsodent hymy naamallaan.

Anteeksi liiallinen yleistys. Ottakaa tämä vitsillä! Oli pakko kirjoittaa tämä, kun olen jo jonkin aikaa tätä hautonut päässäni.

P.S Tää oli sit oikeesti vitsi! ;)

2 mielipide(ttä):

ämji kirjoitti...

kih kih, kiva postaus. :D itse herään aamulla kylläkin meikit päällä, silkki-luksus-yömekko päällä.. no ei. vaan´: tukka IHAN TAKUSSA, pahimmassa taopauksessa meikit levinneet yms..

Rosa kirjoitti...

täällä toinen takku tukka! :D