keskiviikkona, maaliskuuta 26, 2008

Puhetta ripsiväreistä

Hih hei!

Uusimassa Trendissä, tai oikeastaan sen mukana tulleessa Niveau liitelehdessä, oli minusta loistava kuvasarja, jossa kerrottiin ripsivärin laitosta. Juttu on suositeltu ohuet ja lyhyet ripset omaaville, mutta miksei toki myös pitkäripsisille, kuten mm. minulle.
Haluatteko kuulla, mistä olen pitkät ripseni saanut? Ette ehkä, mutta kerron silti.

Ekalla luokalla ollessani mietin erään ystäväni kanssa, voiko ripsiä leikata. Näin jälkeenpäin ajateltuna tottakai voi, onhan sekin ihmisestä löytyvää "karvaa", kuten hiuksetkin ja niitähän voi leikata, jolloin ne kasvavat takaisin.
No, miettimisemme johti sitten ripsieni leikkaamiseen, koska suostuin koekaniiniksi, joten sen jälkeen omistin siksak ripset seuraavat muutaman viikkoa, jonka aikana äitini ihmetteli, että onko minulla jokin sairaus. Syytin toki kaveriani, että hän sen keksi, mutta eihän se mihinkään johtanut... Onneksi ripset sitten kasvoivat tuplapitkinä takaisin. Ja vieläkin välillä (salaa ;D) leikkelen ripsieni päitä pitempien ripsien toivossa. Kyllähän ne takaisin toki kasvaa, mutta en tiedä kasvavatko pidempinä, joten en suosittele kokeiltavaksi kotona!

Mutta takaisin ripsien laittoon: minulle itselleni käy usein niin, että kun laitan ripsaria oikealla kädellä kumpaankin silmään saan yleensä nenänvarteeni mustia pisteitä, tai sohin harjalla väriä myös ala-, sekä yläluomeen, jota sitten joutuu pumpulipuikoilla tai sormenpäillä pyyhkimään pois, jolloin tietysti juuri laitettu ja vielä hiukan märkäkin ripsiväri leviää.
Arvata saattaa.

Päätän, että huomenna meikatessani kokeilen tätä ja uskon, että toimii. Kokeilkaa tekin.

Kuvat puhkoot puolestaan. (kopioi alla oleva teksti ja siirrä otsiko riville)

C:\Documents and Settings\-\Omat tiedostot\ripsarii.pdf

0 mielipide(ttä):