keskiviikkona, maaliskuuta 05, 2008

Uutisia ja kyselyä

Kuten varmasti huomasit, on ulkoasu saanut vähän keväisempää ilmettä, vaikka ulkona jylisee kunnon pakkaset.
Kertokaapas mielipiteitä ulkoasusta!
Joku hyvin tarkkasilmäinen saattoi bongata minut maanantaina Nelosen puoli kasin uutisista, joten blogini sai kasvot, jälleen. Onhan viime kerrasta jo noin puoli vuotta ;D Jos jotakin nyt kamalasti harmittaa, ettei minua nähnyt voi uutiset nähdä vielä netistiä (www.nelonen.fi/uutisvideot) sieltä 3.3 ja 19.30 uutiset. ;)

Olen jälleen aikas kiinni koulussa, enkun kokeet, matikan kokeet, äikän aine ja kirjaesitelmä, jonka teen Mika Waltarin Suuri Illusioni kirjasta. Onko joku lukenut kyseistä vuonna 1928 ilmestynyttä kirjaa? Mielipiteitä?
Täydellisyyttä jälleen tavoittelen näissä koulujutuissani, mutta uskon, että turhaan. Kuitenkin Adios.
Kirjoittelemisiin!

Ja muistakaapas ne kommentit ulkoasusta!!

6 mielipide(ttä):

Salla kirjoitti...

Hööh, en löytänyt videota! Mitäs siinä sitten höpöteltiin, kerrohan lisää :)

Rosa kirjoitti...

salla: Juttu kertoi lähinnä sammakoiden pelastamisesta. :D Ei mitään muotiin liittyvää, luonnonsuojelua enemmänkin. Whit Toni Virtanen :D

Anonyymi kirjoitti...

onko sitä toista kirjottajaa tulossa?
ps.en tiiä onko koulu tms. kiireet vai aiheiden puute niin blogin taso alkaa laskea (uusi kirjottaja saattasi auttaa asiaa)

Rosa kirjoitti...

anonyymi: Yksikään ei ole halunnut ilmoittautua toiseksi kirjoittajaksi, joten minä pidän tätä itsekseni kaikkien kiireideni keskellä. :)

Anonyymi kirjoitti...

tunnetko sä sen iida akkilan tai kristiina saaren vai ketä ne nyt olikaan jotka esitteli sitä sille toni wirtaselle tarkotettua paitaa?

Rosa kirjoitti...

anonyymi: tunnenhan mä ne molemmat, oikeastaan oon toinen niistä. :D