sunnuntaina, maaliskuuta 30, 2008

Viikonlopun asut ja tähtiostos!

Onkohan muhun iskeny joku keltaisuuskärpänen? Ennen joulua väitin äitille vastaan, että vihaan keltasta, mutta nyt on ollu huomaamatta viikonloppuna kaks erilaista keltasta neuletta päällä.
Lauantain keltanen neule on oikeastaan mummoni tekemä joskus 5 vuotta sitten, mutta menee vieläkin! Okei, ehkä vähän on lyhyet hihat, mutta alla tietty vaatetta!
Sunnuntain neule on joululahjaksi saamani neulemekko ja tykkään kovin. Mukana menossa oli tänään kellokoru, jonka ostin joskus vuosi sitten kirpparilta 50 sentillä.

(Klik)

Ja ostos: Blistekin satin gloss huulikiilto. NAM mikä maku! Aah, oon ihan hurmiossa, voisin syöda tän kokonaan. Ja niin, oikein satiiniset huulet tulee! ;)

4 mielipide(ttä):

Anonyymi kirjoitti...

tää kommentti ei liity postaukseen mut kuiteski.kiitos kun olet taas alkanut päivittää useammin.on kivaa tulla tänne uudestaan kun yleensä joka kerta on tullut uusi postaus.kiitos siitä!

Rosa kirjoitti...

anonyymi: Ihan kuulla tuollainen kommentti! Olenkin yritellyt päivittää mahd usein, nytkin aloitan uutta postusta juuri :D

Anonyymi kirjoitti...

ihan pakko sanoa, että olisiko mitenkään mahdollista, että laittaisit isompia kuvia, koska pienistä ei saa oikein selvää?:S

Rosa kirjoitti...

anonymi: Voin yrittää, mutta silloin laatu kärsii vielä enemmän...