lauantaina, huhtikuuta 26, 2008

Kesäisiä kuulumisia ja ostoksia

Aamulla lämpömittari näytti +10 varjossa. Aamupäivästä lukema oli noussut varjossa jo houkuttavaan +17 asteeseen.

Suunnitelmissa oli lähteä käymään vähän kaupungilla lähinnä vain ikkunaostoksilla ihanan ilman johdosta.
Pukeuduin hyvin rennosti. Pitkähihainen, t-paita ja huppari. Kaulaan laitoin roikkumaan äidin ostaman ihana valkoisen H&M:män huivin.
Olin läkähtyä, mutta sinnittelin.

Ikkunaostoksia en jaksanut kauaa tehdä, joten jotain pientä tarttui mukaankin. Mutta rahapulassa kaikkea ihanaa en saannut kerrättyä mukaani mitä olisin halunnut. Jim&Jillin vyö-ale houkutti. Paljon kaikenlaisia vyötärö, sekä tavallisia vöitä -70%. Siinä vaiheessa olin jo kolunnut kaikki muut paikat ja kukkarossa oli tähdelliset 1.55, joten se siitä. Sinne kyllä palaan piakkoin ostamaan muutamia helmiä pilkkahinnoilla, jos vain lompakko antaa myöten!


Tiimarista ostin hamahelmiä ja yhden alustan, yritän niistä väkertää joitain kivoja koruja Ian tapaan. (Jos niistä koskaan tulee mitään esitetlykelpoista, tuotoksia näkyy varmasti täälläkin!)

Samalla reissulla harrastin (jälleen) vähän kirppistelyä Kirjokaaressa (Monille hyvinkääläisille varmaan vakipaikka, jos kirppareita kiertelee).
Harmikseni alakerta oli jo mennyt kiinni, 10 vaille 2 kun olin liikenteessä, joten vyöt jäi tarkastamatta. :( Kello 14 paikka kun sulkeutuu.
Onneksi ehdin katsoa upeat koruvalikoimat ja mukaan nappasin parin korviksia ja melkein ihanan pyöreän kellokorun, josta puuttui taka-osa. Yhteishinta korviksilla oli 70 senttiä.
(Ja eihän välitetä hieman isohkosta kuvasta? Eihän?)


Lindexillä käydessäni nappasin muutamat leggarit mukaan (äiti kustansi) ja ihanan kangaskassin. Normaali hinta kassilla oli 3.95e, mutta päivän alen johdosta, jossa oli kaikki lasten ja naisten normaalihintaiset vaatteet, nähtävästi myös asusteet olivat -30%, ostopäätökseni oli taattu. Loppuhinnaksi jäi 2.75e. Teksti on vaan niin osuva ja ajankohtainen ilmastonmuutoksen johdosta.

Keskustassa oli ihanaa roikkua, kuten meidän piirissä sitä kutsutaan, eli "hengata". Tällä kertaa kuitenkin "roikuin" ihan yksikseni, koska kaikkilla oli jo jotain tekemistä. Yksi suunnitteli kaverilleen synttäreitä täyttä päätä ja toinen oli "roikkumassa" jo erään toisen kaverinsa kanssa kaupungin toisella laidalla, joten tyydyin häviööni ja nautsikelin auringonpaisteessa ihan yksikseni kirjastoaukiolla Teho pullon kanssa, jonka olin iskän käskenyt ostamaan heti sen jälkeen kun huomasin, että Tehoa on alettu pullottamaan! IHANAA! Teho on parasta energiajuomaa minusta ja se, että sitä saa nyt myös mukana kuljetettavissa keltaisissa eriskummallisen muotoisessa pulloissa on loistavaa. Thänks Olivin pullojen suunnittelijat!
Kirjastoaukiolta sitten päätin jatkaa muutaman kymmenen metrin päähän kirjastoon hetkeksi lukemaan jotain random kirjaa, jonka päähenkilö oli Ida( ;) ). Ehdinkin noin parikymmentä sivua lukea, kunnes tuli kuulutus, että kirjasto menee kiinni 10 minuttin päästä. Jätin kirjan hyllyyn ja jatkoin matkaa Prismaan, josta ei oikeastaan muuta tarttunutkaan, kuin muutamia lyijäreitä penaalia täydentämään, sekä kuolausreaktioita Jim&Jillissä niiden vöiden takia...

Tässä muuten jokin aika sitten kertomani Lindexiltä ostettu tunika:
Materiaali on osaksi villaa ja osaksi jotain muuta, joten vähän kutittava ja ei ehkä niin konepestävä, mutta aivan ihana! Hinta taisi olla tällä ihanuudella muistaakseni jotain vähän päälle kuusi euroa, ei kirpaissut siis.

Muutama kuva keskustasta.

Tauon aikana olen muuten syönyt ensimmäisen ulkojätskini! Namsk. Ingmanin rommirusina jäätelö on jotain niin taivallista... <3

(Tästä postauksesta voitte päätellä, että: I´m back, mutta köksän koe lähestyy...)

2 mielipide(ttä):

Anonyymi kirjoitti...

Mistä noi keskustan kuvat on

Rosa kirjoitti...

anonyymi: Ylempi on siitä Filmtownilta lähtevän ylämäen kohalta sinne kirkolle päin. Jostain sähköpömpeli jutusta ja alempi on Uudenmaankadun varrelta siitä yhen pizza paikankohalta jostain tolpasta. :D