maanantaina, huhtikuuta 07, 2008

Lapset hiekkikselle!

Muistan joskus taannoin, kun oma blogini oli vielä pikkuisen vauvan pöksyissä, kun Preciousgirl kirjoitta tästä aiheesta saaden kovaa keskustelua aikaan ja päätin minäkin routia asiaa omassa blogissani.Surffailin juuri tuossa Lindexin nettisivuilla ja satuin kurkkaamaan lasten osastoa ja mitä huomaankaan? Pikkuisia taaperoita puettuina siisteihin vaatteisiin! Okei, asiahan on niin, että uskon täsyin, että äitien on kiva pukea omia pikkuisiaan nätisti, mutta eikö nämä asut ole vähän liian "juhlavia" hiekkalaatikolle?


Farkut eivät jousta ja sukkikset menevät rikki, samoin kuin kivat kengät ja kauluspaita.
Voihan olla myös, että nämä kuvat edustavat juhlapukeutumista, mutta jokin pikkujutut näissä on, mitkä näyttävät ainakin minun silmään siltä, että kyseessä olisi arkipukeutuminen.
Ehkä vähän liioitellusti.
Tosi sieviähän nämä ovat, mutta epäkäytännöllisiä.


Kuka viis vee kundi haluu laittaa krakan kaulaan vapaaehtoisesti? Eiköhän ne mielummin keinuisi puistossa tai tekisi hiekkakakkuja hiekkalaatikolla!
Valitsin kuvaan myös kaksi vähän vanhempaakin lasta. Veikkaan heidän olevan noin minun ikäisiäni.
Mutta enpä ole ketään ikäistäni nähnyt pukeutuvan noin. Ei nykypäivän pojat näytä tolta ariksin! Ei ainakaan täällä. Toki toivoisin niin niiltä geelipäiltä ja lököpöksyiltä tuollaista ulkomuotoa, mutta rehellisesti sanottuna: En ole tuollaisia nähnyt. Missä asuvat Lindexin mallit? Tänne!

Alarivin pikkupoika on kyllä suloinen!

Sanokaa kantanne!

11 mielipide(ttä):

MouMou kirjoitti...

Söpöiltähän nuo näyttävät, mutta kyllä noista kuvista on usein käytännöllisyys kaukana. Asiaa voi toisaalta miettiä siltäkin kannalta, ettei vaatteita ole tarkoitettu tilanteeseen, jossa ne on kuvattu.:)

Rosa kirjoitti...

moumou: SIis söpöjähän noi on, mutta totta, eivät lainkaan käytännöllisiä!

Anonyymi kirjoitti...

Joo noi on kyl söpöi. Mut asiaan. Kävin kattoo hm sivuja niin siel 86-128 senttisten lasten asusteissa NIITTIVYÖ. siis tytöille. Miettii et kuinka moni 4v tyttö haluu käyttää jotain niittivyötä? siis pahimpaan prinsesssa aikaan. Et onkohan noi suunnittelijat ajatellu loppuun noita ideoita?

Rosa kirjoitti...

anonyymi: No huh huh. Itse en ole H&M:män lasten sivuja selaillut, mutta en taidakaan. Eikös neljä veet haluu just hörhelö hameita sun muita!

Anonyymi kirjoitti...

niin hän ne taitaa haluta. ja sinnekin vaan jotenkin eksiyn...

Anonyymi kirjoitti...

Hassua, mä viihdyin pienenä tollasissa (tuon tapaisissa) vaatteissa oikein hyvin. Mä todella arvostin ja arvostan vieläkin sitä, että mut puettiin siististi ja että mulla oli söpöt vaatteet. Mua ihailtiin, rakastin sitä aikaa.
Ja hei näytät saman ikäiseltä kun tuo alarivillä vasemmalla oleva tyttö ja pukeudut aika samalla tavalla. Farkut, tunika jne.
Ähhäää.
"Ei nykypäivän pojat näytä tolta ariksin!"
Kyllä, kyllä näyttää. Ehkä sinä kiinnität huomion vain niihin fruittareihin ja muihin pintamuotia kannattaviin herrashenkilöihin.
Tämä(kin) postaus toistelee samaa ja vaikutat todella epäaidolta ja wnb-maailmanparantajalta. Miettisit postauksiesi sisällön ensin.
Ja kannattaa lukea ne läpi, kirjotusvirheet eivät ainakaan paranna postauksiasi.

Rosa kirjoitti...

anonyymi: Saatan näyttää tuolta tytöltä, mutta en ole. Saattaa olla, että kiinnitän huomioni vain "fruittareihin ja pintamuotia kannattaviin herräshenkilöihin", mutta todellisuudessa kiinnitän myös muihinkin, usko tai älä. En aina ehdi oikolukea tekstejäni, saattaa se niinkin olla.
Ota huomioon, sinäkin saatat olla joksus väärässä. ;)

Anonyymi kirjoitti...

"Saatan näyttää tuolta tytöltä, mutta en ole."
Olenko väittänyt, että olet?
Mikä sinut sitten erottaa tuosta tytöstä, siis jos eri henkilöllisyyttä ei lasketa.

Rosa kirjoitti...

anonyymi: Tyyli. Okei, mä käytän farkkuja ja tunikoita, enpä kuule taida olla ainoa. Oletko koskaan nähnyt mulla kukkapaitaa ja farkkuliiviä? En ommista sellaisia. En omista tuollaista tyyliä.

Anonyymi kirjoitti...

Mä en tarkoittanut että sulla olisi juuri nuo, mutta sä kerroit, että
"Mutta enpä ole ketään ikäistäni nähnyt pukeutuvan noin"
ja nyt
"mä käytän farkkuja ja tunikoita"
taisit juuri puhua itsesi pussiin...

Rosa kirjoitti...

anonyymi: Tarkoitin tuolla "Mutta enpä ole ketään ikäistäni nähnyt pukeutuvan noin" lauseella poikia. huonosti ehkä muotoiltu, mutta what ever!