perjantaina, huhtikuuta 18, 2008

Paljon onnea vaan!

Vuosi sitten suurinpiirtein näihin aikoihin olin häärimässä uuden blogin kanssa ja miettimässä, mitä mistäkin nappulasta tapahtuu.

Olin kirjoittamassa ja häärimässä. Olin innoissani uudesta blogitulokkaastani.

Olin löytänyt muotiblogi maailmaan tosin noin puolivuotta aikaisemmin, mutta nyt uskalsin astua valoon. Ilmassa oli pientä alkukankeutta ja sen kyllä huomasi tekstistä ja kuvista. Olin varmasti innoissani ekoista kommenteista, joita ulkoasustani ropisi ja kaikista innostavampaa oli, kun sai kirjoittaa itseään kiinnostavista asioista juuri niin kuin haluaa välittämättä muiden mielipiteistä. Jos ensimmäiset kommentit olisivat olleet negatiivisempiä olisin varmasti päistikkaa vaihtanut ulkoasua ja aloittanut uudestaan. Mutta kiitos mm. Salla ja Desthea, jotka kehuitte ulkoasuani hieman yli vuosi sitten! :)


Jälkeenpäin ajateltuna oli hyvinkin viisasta tulla valoon vuosi sitten. Olisin jäänyt vaikka mistä ihanasta paitsi. Ennen kaikkea tämä on erilainen maailma ja juuri sellainen hömppäpaikka, josta varmasti löytää muitakin kaltaisiaan. Kaikki kommentit ja palautteet olen ottanut aika avosylin vastaan. "Kriittiset" kommentit taas olen aina antanut mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

Pahimpia tunnistuksia ei ole kadulla kävellyt vastaan. Tai ainakaan minun korviini ei ole sellaisia levinnyt, että joku olisi Rosan kadulla nähnyt. Kertokaa pois vaan!
Muutama ainakin väitti tunnistaneensa kauhean laukkuni, mutta ottaako noista anoista selvää?

Pientä faktaa:

Tilaajiani blogilistalta löytyy: 4!
5 päivän kävijämäärä on: 156!
Kesikverto kävijämäärä 20 päivän ajan: noin 30!

Aika lapsen kengissä olen noiden kävijien tai tilaajien suhteen, mutta kasvuhan on vain ylöspäin! Ainakin toivon mukaan!Vastailepa näihin:

1.Kauan olet lukenut blogia?
2.Tilaatko?
3.Miten löysit blogin?
4.Risut, ruusut ja luottokortit mieluiten kommenttilaatikkoon, kotiolvellekkin käy.
5.Jos olet blogin kirjoittaja, kerro omasta blogi historiastasi ja kokemuksestasi blogistasi/blogisi pitämisestä. Vaikeudet ja onnistumiset mukaan!
6.Jos et ole blogin pitäjä, kerro millaista on seurata vierestä toisten elämää ja heisän asujaan, sekä heidän mielipitetään muodista. Eli: Millaista on olla kärpäsenä katossa?
Kiitos!

psstth: Pikku yllätys tulossa muutaman päivän päästä! Stay tuned. ;)

Hupsis! Tarkistaessani blogin ikää, huomasin ,että olenkin aloittanu jo 11.4, enkä 18.4. No, pikku pilkkuvirhe, aihetta juhlaan on kuitenkin. Blogi on siis 1 vuoden ja 1 viikon!

1 mielipide(ttä):

ANELLA kirjoitti...

1. noin 6 kuukautta
2. No tottakai tilaan !
3. En muista tarkkaan, mutta ilmeisesti jonkun blogista kun olit sinne kommentoinut. Eli kommentointi kannattaa.
4. Enempi kuvia, mutta muuten teksti ja ulkoasu ovat kivoja joten korvaavat kyllä ne kuvat. :D
5.Olen siis ollut tässä blogissa kirjoittajana pari kuukautta sitten ja oli oikein antoisaa.
6. En siis juuri tällä hetkellä pidä blogia. Seuraan ahkerasti kaikkia blogeja ja se on itse asiassa aika kivaa. Jos ei ole päässyt pitkään aikaan koneelle tulee sellainen fiilis, että mitäkähön sillä yhellä bloggaajalla oli eilen päällä ja sitten on pakko istahtaa koneen ääree. Monestkikkin saa kaikkia kivoja inspiraatoita muiden pukeutumisesta. :D

No vähän turhan pitkäksi venähti tämäkin kommentti. Mutta jooo.. :D