sunnuntaina, huhtikuuta 13, 2008

valitteluni ja ostokseni

Aluksi haluan pyytää anteeksi edellisen postauksen tuottamia itsetunnon romahduksia ja loukkaantumisia minua kohtaan.
Yleensä en harrasta tälläistä jälkikäteen pahoittelua ja sanojen syömistä, mutta nyt katsoin aihelliseksi tehdä näin. Olen oikeasti todella pahoillani. Tarkoitukseni ei ollut loukata ketään tai alentaa laihoja, eikä varsinkaan sellaisia, joilla laihuus on tullut geenejen mukana.
Mutta mielipiteeni uudelleen muotoiltuna on se, että en näe mitään hienoa siinä, että tekee itsestään luonnottoman laihan laihduttamalla itsensä mahdollisimman pieniin mittoihin.
Geeni perillisyys on sitten toinen asia.

Tarkoitukseni oli siis kannustaa myös niitä isojakin tyttöjä, koska kaikki me kuitenkin samalla viivalla ollaan. Jaksamisia teille, jotka laihuudellenne ette voi mitään ja saatte kuulla siitä ikäviä asioita ihmisiltä, jotka eivät tiedä asioiden oikeita puolia. Saatan kuulua tähän joukkoon, mutta yritän parantaa tapani.

Anteeksi. Anteeksi. Anteeksi. Anteeksi. Anteeksi. Oikeesti.Takaisin pinnallisuuden pariin.

Eilinen Itis reissu oli ihan huippu! Löysin vaikka mitä kivaa ja uutta. Uutta lompakkoani ja kenkiä en kuvaa, koska ne ovat jossain teillä tuntemattomilla, mutta muutaman ostoksen esittelen nyt:


Huppari on ihana! Sen kaulus ja huppu on niin isot, että ei ainakaan kaulaa kurista, päin vastoin. Tykkään ihan kauheesti. Kuva taas valehtelee väristä, mutta oikeasti se on sellainen shokki pinkki ja neliöt jotain vihreen ja harmaan rajamaastosta.

(Ehkä huonoin kuvanlaatu ikinä?)
Liivi on ihana ja moni käyttöinen. Tuntuu ehkä vähän sellaiselta lörpötä, tiedätte H&M laadun, mutta päällä se on huomattavasti istuvampi mitä henkarissa. Ja yllätyin siitä sovittaessni vaatetta. Tuossa yhdessä kuvassa näkyy tuo pieni tasku, joka on kiva yksitysikohta muuten taivaan siniseen neuleliiviin. Tätä tulen käyttämään! Sopii varmasti sellaisiin puoli virallisiin juttuihin ja varmasti ihan arkeenkin. Alla oleva pitkähihainen on jokin äitini Anttilasta(?) ostettua peruspaita.

Kevät-takki on ollut etsintäkuulutettu- listalla, jo jonkin aikaa, kunnes täydellisyyttä hipova käveli vastaan. (Aika totuudenmukainen lause, koska oston jälkeen näin eräällä tytöllä tälläisen takin.) Olin ihastellut tätä jo aikaisemmin kotikaupunkini VeroModassa, mutta nyt kun oli Itiksessä mami mukana niin hän suostui (lue: joutui) maksamaan sen. Hinta oli yllättävän halpa, joten ei se paljon kukkaroa kirpaissut. Kuvan taustaväri on aika lähellä takin oikeaa väriä. Eli tuollainen jäänharmaa se kuuluisi olla, kännykkä vääristelee värejä aina.

Laukku löytyi ihan uudesta kauppa tuttavuudesta: Accentista. Siellä oli ihan hirveät alet! Normaali hinnasta oli puolet pois ja vielä alehinnasta
-50%! Eli laukun ovh oli 45 euroa ja itse pulitin siitä 11.25e! ja voin sanoa, että laukulle on käyttöä! Se on iso, joten päätyy kuorokassiksi ja koululaukuksi. Kokeilin eilen huvikseni, ja en voi kuin hämmästellä tuloksi: tänne mahtuu liikkakamat ja koulukirjat ihan kepeästi eikä paina paljon mitään! I´m lucky girl! Äitini osoitti hyvin tiukalla sävyllä, että itse ei paljoa perusta uudesta laukkurakkaudestani, mutta, sehän on vain äiti. Laukun oikea väri on tuollainen, kuin tuo lähempi kuva taskusta.
Kuva puhukoot puolestaan uusista mustista pallo korviksistani.
(Sori, teksti varmasti pursuilee virheitä, mutta oikolukua en ehdi nyt tekemään!)

2 mielipide(ttä):

huomioi kirjoitti...

Mä todella arvostan sitä, että pyytelet julkisesti anteeksi. Se vaati paljon sisua, tai sillä tavalla.Ja minä kyllä ymmärrän pointtisi :)
Olet varmasti kovin lämminsydäminen ja mukava tyttö!
Luen varmasti jatkossa blogiasi! :)

Rosa kirjoitti...

huomioi: Ja mä todella arvostan sitä, että kerroit suoraan, että tekstini loukkasi sinua. Sekin vaatii sisua. :) Kiitos kehuista ja tervetuloa uudelleen. ;)