perjantaina, huhtikuuta 11, 2008

Vuodatusta

Tän päivän asu ei ollu mikään erikoinen, joten no picture!

Oon yrittäny skarpata koulussa näin jakson alkuun, että olisi helpompi sitten lukea kokeeseen, kun muistaa jo jotenkin aihetta. Sen takia on jääny tää kirjottaminen vähän vähemmälle. I Try, I Try!

Huomenna suuntaan kohti Itäkeskusta, joten pääsen shoppailemaan! JEE! Pientä rentoutumista tälle hurjalle viikolle. Tänään vähän siivoilin (lue: Työnsin vaatteet kaappiin:D) ja nyt päätin sitten ilmoitella itsestäni virtuaalisesti.
Tää blogi on mulle tärkee, mut en aina oikein osaa kirjoittaa niistä asioista, joista haluisin. Tai sitten multa puuttuu taito pukea ajatukset sanoiks... Haluisko joku opettaa?Kuvassa eilen ostamani L´oréalin Jet-Set Lacquer Anttilasta, 2e! Tausta on aika lähellä lakan oikeaa väri, kuva taas tosi kakka ja huono ja kaikkee! Koittakaa kultsit kestää!
Ja kilpailujen voittajat: Palkinnot ovat lähössä vk-lopun aikana, kun vihdoin ja viimein sain ostettua postimerkit! Sorry, tää on tosi noloo, mut ku ollu oikeesti kiirettä ja väsyny sun muuta. Mutku mutkut! :D
Huomenna esittelen Itis ostokset! Ja moikata saa, jos tunnistaa! ;)

2 mielipide(ttä):

Anonyymi kirjoitti...

semmosta asiaa et voisitko vaihtaa tekstin värii ku se näkyy huonosti

Rosa kirjoitti...

anonyymi: Kyllä mä voin vaihtaa. Mulla kyllä näkyy ihan hyvin valkonen väri vihreetä vasten. Vaihtelen varmaankin huomenna.