tiistaina, toukokuuta 20, 2008

Botoxia tänne ja vähän tohonkin

Mulle kuuluu hyvää, kiitos kysymästä.

Koko päivän päässäni on soinut Zen Cafén Todella kaunis- biisi. Se on niin kaunis ja siinä on söpö sanoma. Sen takia olenkin kulkenut varmaan koko päivän hymyssä suin, kun ne sanat ovat soineet päässäni. (voit kurkata ne tästä ja kuunnella tästä)

Uusi blogituttavuuteni, kaunein.net:in Nina kirjoittikin äskettäin kauneusleikkauksista ja päässäni on hautunut ajatus sellaisen postauksen vääntämisestä, mutta liian vähäninen tieto ja ajanpuute ovat pistäneet hanttiin tässäkin asiassa. Tarkoitukseni ei siis ole kopioida tätä juttuideaa vaan sanoa oma mielipiteeni tästä(kin) asiasta.


Olen puolesta ja vastaan.
On ok, jos olet ollut kolarissa ja saanut siitä jotakin arpia tai muita ihovirheitä ja haluat korjata ne. Eri asia onkin siinä, jos ihanteesi on Pamela Andersson ja hänen rintavarustuksensa ja menet lääkäri sedän luokse kertoen, että haluat pommikoneen kokoisen ahterin tai etumuksen. Onko tervettä haluta näyttää tältä?
Veikkaan, että henkilöllä joka haluaa suurentaa itseään tietyistä paikoista on itsetunnon ja itsevarmuuden puutetta ja pahasti.
Jos itse ei viihdy kehossaan sellaisena, miksi se on luotu tai ei tunne itseään kauniiksi tai itsevarmaksi voi olla pieni nenän muokkaus kohdallaan, jos sillä todella saa itsetuntoa kohotettua.
Jos taas haluaa suurentaa rintojaan sen takia, että rekkamiehet kuolaisivat selän takana on mukana myös vähän näyttämistä ja yrittämisen meininkiä ja halua tuntea itsensä ihaltuksi ja kahdehdittavan kauniiksi.
Kun olet ollut leikkauspöydällä suurentamassa etuvartaloa, haluat myös korostaa niitä esim. näin. Minusta luonnonkauneus on kuitenkin paljon parempi vaihtoehto kuin edellä linkitetty kuva. Toki mielipiteitä on monia. Mutta minusta itsestäni ainoa hyvä syy itsensä fiksailuun on se, että on oikeasti loukannut itsensä niin, että ainoa vaihtoehto saada "oma keho" on vähän muokkailla virheitä. Toinen vaihtoehto on myös, että olet oikeasti niin "hiiri" ja tarvitset lisää itsevarmuutta leikkaamalla nenästä pois se aina häirinnyt kyhmy.
Mielipiteen teille tarjoili suorasanainen Rosa

10 mielipide(ttä):

Iina kirjoitti...

Haha, oon kuullu villiä juttua että toi Zen Cáfen Todella kaunis kertoo kaljapullosta.. Sen jälkeen sitä ei oo voinut enää kuunnella vakavana.. "Olet todella kaunis, elät vain kerran.." :D

M- kirjoitti...

Hei tosta biisistä on liikkunut aika monia versioita,mut itekkin oon kuullu ton version ^^ :) Mut jokainen han voi kuvitella ton niin kun haluu :D
'minä tarttuisin sinuun kysymättä' hahaa, kaljapullo 8)
Oon kuullu et Putro ei hirveesti vastaile tohon kysymykseen et mistä todella kaunis biisi kertoo ;D
muttajoo.

Anonyymi kirjoitti...

*siis se ton version että se kertoo kaljapullosta -.-

Rosa kirjoitti...

iina: Kappale kaljapullosta.. No, ei ehkä ensimmäisenä tulisi mieleen :D

m-: No en välttämättä minäkään vastailis, jos oisin tehny biisin kaljapullosta, enkä haluais muiden tietävän sitä. No, annetaan Putron pitää salaisuus. ;D

Anonyymi kirjoitti...

mistäs sait aiheen kyhmynenään?

Rosa kirjoitti...

anonyymi: Jos olet se, keneksi luulen, niin sinulta. Ei vaan, ihan omasta nenästäni.

Anonyymi kirjoitti...

taidan olla se kuka luulet ja olen menossa plastiikka kirurgille elokuussa, mutta en nenäni vaan mahani leikkaus arven takia.

Rosa kirjoitti...

anonyymi: Voi Sanni, sun elämäs ei kiinnosta mua pätkän vertaa. Voisitko antaa mun viettää lomaa, myös susta ja jättää mut ja mun blogi rauhaan. Kiitos. Hyvää kesää sullekki.

Anonyymi kirjoitti...

en mä viitti, tätä on niin helvetin hauska aina välillä lukee..

Rosa kirjoitti...

anonyymi: Kiva jos jollain on hauskaa. Vois ihan sun kiusaks poistaa anonyymien kommentoimis mahdollisuuden.