lauantaina, toukokuuta 17, 2008

Heissulivei

Kahdet kokeet takana, kahdet vielä edessä. Joten nyt ilmoitan tässä puolivälissä, että turha odottaa postauksia ensi viikon torstaihin asti. Perjantaina palailen taas normaaliin rytmiin, eli siihen postaus per päivä.

Huomasin, että laskurikin on raksuttanut yli tuhannen kävijän verran ja joskus ennen muinoin lupailin, että kun 1000 on plakkarissa oli arvonnan paikka, mutta nyt joudun syömään sanani, koska aikani ei riitä mihinkään palkintojen metsästykseen, saatikka niiden postitukseen. Katellaan niitä arvontoja vähän myöhemmin. Ok? Vaikka sitten kun on 5000 uniikki kävijää. ;)

Tänään olisi suunnitelmissa mennä kuvailemaan muutamia kaveripoikia, kun nämä parkouraavat. (Mielenkiintoista kateltavaa muuten!)
Samalla metsästän siinä ohella muutamalle kaverille lahjoja, tänään 14 vuotta tulee täyteen ja niitä juhlistetaan pyjama bileillä. Huonon rahatilanteen siivittämänä taidan leipoa tyttösille vaikka pullia. :D
Kohta pitää jo juosta bussille, mutta sitä ennen on vielä hiusten laittoa, joten bye bye darlings, see ya next week. <3

Rakkaudella: Rosa

2 mielipide(ttä):

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs sitten veit tyttösille :P ja oliko kivaa juhlissa? mitäs teitte? =) hauskaa kesän odotusta :)

Rosa kirjoitti...

anonyymi: ostin heille paidat, toiselle kaulakorun ja toiselle muotoilutuotteen. jne. Olihan meillä kivaa, juteltiin puhelimessa yömyöhään, katottiin kauhuleffaa sun muuta. :D
Kesän odotuksia sinnekkin!