tiistaina, toukokuuta 27, 2008

Ihailtu "kesäkunto"


Talvella luvataan, että nyt alan harrastamaan liikuntaa joka päivä, jotta olisin kesäksi kesäkunnossa, eli hoikkana, kapea säärisenä, sekä omistaisin kauniisti näkyvät vatsalihakset ja kauniin rusketuksen.

Talvella tulostetaan kuva ylihoikasta tytöstä liian tiukissa bikineissä solarium rusketus ihollaan ja laitetaan se jääkaapin oveen muistuttamaan dietistä.

Joka viikko punnitaan, mitataan ja verrataan jääkaapin ovessa heruttavaan tyttöön, jos tulosta ei ole tullut, laihdutetaan kovempaa, jos sitä on tullut, saa vähän ottaa palkinnoksi suklaakakkua.

Tämä menee minun lokeroinnissani lokeroon: "Halua tehdä näin, jotta muut ajattelisivat minusta näin", aivan kuten vähän aika sitten puhumani kauneusleikkaus muokkailutkin.

Miksi halutaan, että kesällä on jotain, mitä esitellä? Miksei rannalle voi mennä pienellä pömppiksellä kaverinaan kilo irttareita ja juoru/muotilehti?

Siinpä vasta pulma. Veikkaan, että ainakin osa syy on se, ettei halua muiden tietävän pahetta irttiksiin, vaan haluaa, että itseään pidetään sporttisena, karkkilakkoisena, luonnostaan hoikkana ja etelänmatkalla ruskettuneena. Ei haluta tuoda julki niitä monia solarium kertoja, saatikka sitten koko talven kestänyttä painonpudotusta. Ei siinä ole mitään vikaa, vaikka keroisit ostaneesi 10 kerran kortin solariumiin ja laskisti ruokasi pisteen Painonvartioiden tapaan.

Onko sinulla koko talven kestänyt laihdutus pian finaalissa? Kohta alkaa bikini kausi, oletko jo hyvän näköinen? Eihän sinulla vaan ole mitään todistusaineistoa esihistoriallisesta pömppiksestä tai kalkin valkeasta ihosta talven jäljiltä? Ei kai!

Vastaan itse itselleni: Olet hyvän näköinen, on sinulla pömppis tai ei. Älä suotta hiikennytä itseäsi sillä, että voitko mennä rannalle kalkin valkoisena "liian suuren" pömppiksen kanssa. Kyllä sinä voi

Kuvat www.hm.com/fi

0 mielipide(ttä):