perjantaina, toukokuuta 02, 2008

Joittehan simaa ja puhalsitte palloja vappuna?

Vappu tuli ja meni. Ihan niin kuin ennenkin. Säät oli kivat, samoin seura ja tekemisemmekin oli ihan jees. Sima maistui, tosin kuin tippaleivät. Hyi, kuka niistä oikeesti tykkää? Eihän ne ees maistu millekkään!

Keskiviikkona koulun jälkeen liikuskeltiin keskustassa seitsämän muun kaverin kanssa (terkkuja vaan), syötiin patonkia, käytiin Hesessä, oltiin Parantolan puistossa (korikeinussa meinas laatta lentää), hypittiin lihakset kipeiks kaverin trampalla, juotiin paljon limua, syötiin purkkaa, ostin söpön prinsessa tiaran Vapputorilta ja naurettiin ittemme kipeiks, konkreettisesti. Toivottavasti tekin.
Eli perinteinen vappu fiilis oli.

Yli +20 oli melkein jokapäivä, josta voi päätellä, että ensimmäinen t-paita päivä on koettu tänä keväänä!
Kaks poikaa värjäs hiuksensa pinkekiks vappuvärillä ja eilen oli meidän vuoro, tosin punaiseksi. Näistä traumaattisista kokeiluista ei ole (onneksi) todisteaineistoa. :D

Mulla oli jotenkin tosi merihenkinen fiilis tänään, kun päässä oli sellainen puna-valko-sininen huivi ja kaulassa pitkä ketju isolla riipuksella ja vielä musta patella vyö lanteilla... Tuli jotenkin liian ylipukeutunut olo, joten asusteet sai mennä. Paitsi se huivi. Riisuin ne siis ennen, kun astuin ulos bussista.

Tänään mun oli tarkotus siis mennä yksin keskustaan kulkemaan (Eli käymään Kirjokaaressa ja istuskelemaan Kirjasto aukiolle), mutta muutos tuli bussissa istuessani, kun soitin Paavolassa asuvalle kaverille.
Sinne siis.

Lähinnä oltiin tän mun kaverin luona. Puhallettiin saippuakuplia, datailtiin, siivottiin sen meikkivarastot, joista muuten tarttui mullekkin kaks luomiväriä, (niitä voidemaisia. U Know!) leikittiin sen vähän alle yks vee pikkuveljen kanssa. Vauvat on söpöjä, varsinki kun ne sylkee vettä.
Mua ärsyttää suunnattomasti, kun mun inspis vihossa on monia hyviä juttuaiheita, mistä voisin kirjotella, mutta näiden hyvin säiden takia ei vaan jaksa lojua koneella kirjottelemassa. Mä yritän. Oikeesti.

Tarkkasilmäiset ehkä huomasikin jo uuden ulkoasun. Mitäs tykkäätte? Tell meeee!!!

Päivänasuakaan ei ole tarjolla, sorry, mutta en jaksa aina kuvata itseäni peilin kautta. Etteköhän te kestä.Ei mulla muuta tärkeetä tällä kertaa. Syömään jäätelöööö ja kohta kattoo Ilman johtolankaa. <3

0 mielipide(ttä):