torstaina, toukokuuta 29, 2008

Trendi neuvoo

Sähköpostiin tulee muutaman kerran kuussa Trendiltä kirjeitä, joissa aina kerrotaan tulevista tapahtumista, tulevista tuulista ja erilaisia vinkkejä.
Nyt kopioin tähän teille viimeisimmän sähköpostini ála Trendi.

Jos olet menossa hieman pidemmälle matkalle, jolle tarvitset matkalaukun tämä vinkki on juuri sinulle. Tätä voi toki soveltaa myös lyhyemmän matkantekijän laukkuun sopivaksi.

"Kärsitkö vieroitusoireista, kun joudut eroon omasta vaatekaapistasi ennen reissuun lähtöä? Näillä vinkeillä taltutat pakkauspaniikin.

PAKKAUS
Jos matkalaukkusi tuntuu toivottoman pieneltä, valitse helposti yhdisteltävissä vaatteita. Mieti jo kotona vaatteista erilaisia asuyhdistelmiä. Vaatteet kannattaa kääriä rullille, näin ne pysyvät rypyttöminä.

BIKINIT JA TOPIT
Kun suuntaat auringon alle, varaa mukaan useammat kuin yhdet bikinit, ne eivät vie tilaa ja oleskelet niissä tuntikaupalla päivässä. Erilaiset kevyet topit mahtuvat täyteenkin laukkuun. Monikäyttöisestä tuubitopista on paljon iloa reissulla: kapea tuubi käy bikiniyläosasta, sopii avonaisemmankin topin alle ja toimii hätätilanteessa minihameena.

KENGÄT
Tänä kesänä korot ovat joko todella korkeat tai sitten täysin matalat. Varaa ainakin yhdet molempia. Matkalaukkuun mahtuu kevyesti useammatkin Havaianas-sandaalit, joita on helppo yhdistellä erilaisten asujen kanssa. Hanki metallinhohtoiset, mikäli muovisandaalit vaikuttavat liian rennoilta.
Pakkaa kengät kenkä- tai muovipusseihin, etteivät ne sotke muita tavaroita.

HAMEET, MEKOT JA HOUSUT
Oli liikkumisvälineesi sitten mikä tahansa, matkan tekeminen on helpompaa, kun vaatteet eivät kiristä. Hameissa ja mekoissa on mukava matkustaa kuumissa maissa, samoin rennoissa puuvillahousuissa. Haaremihousut kun ovat kaiken lisäksi vielä muotia!

LAUKKU
Suuret laukut ovat nyt in, mikä tarkoittaa myös lisää pakkaustilaa. Heitä olallesi säkkimäinen canvaskassi. Kun luotat merimieskuosiin, näytät ihanan kesäiseltä.

KOSMETIIKKA
Kosmetiikka vie paljon tilaa. Kosmetiikkanäytteet ja matkapakkaukset auttavat hiukan, ja jos reissaat jonkun kanssa, mieti, voitteko jakaa esimerkiksi sampoon, hammastahnan ja aurinkosuojat."

vinkit teille tarjoili siis vielä kerran: Trendi

3 mielipide(ttä):

Anna kirjoitti...

Oletko itse piirtänyt bannerisi? Se on ihana! <3

Rosa kirjoitti...

anna: Ei. EN todellakaan ole! Kuvat ovat täältä:

http://www.garancedore.fr/

Anonyymi kirjoitti...

I founded your post on other lang

פסיכומטרי
קורס פסיכומטרי
לימודי פסיכומטרי