lauantaina, toukokuuta 03, 2008

Tärkeimmät esineeni

Nyt luvassa postaus niistä tavaroista, joita tarvitsen päivittäin ja jotka ovat minulle elintärkeitä. Ilman näitä olisin pulassa totaalisesti.1. Avaimet.
Mihinköhän joutuisin, jos hukkaisin totaalisesti avaimeni? No, kerran on niinkin käynyt ja jouduttiin vaihtamaan lukot. :D
Tämänhetkinen avaimenperäni on superhyper tylsä, mutta ehkä paras, koska on niin "paksu ja jylevä" (onko jylevä mikään sana?)
Nämä tuntee taskussa sydämen muodon takia, siitäkin plussaa. Avaimenperä on lahja epäviralliselta äitipuolelta. Avaimet ovat koti-, sekä pyöränavaimet. Enempää en tarvitse.

2. Kalenteri
Täältä löydän kaikki kokeet, tapaamiset, leffaillat, sovitut shoppilupäivät, sun muut. Tämä on AINA mukana, vaikka menisin vain lähikauppaan. Kätsyn kokoinen, ei sellainen ihan pieni, eikä liian suurikaan.
Kansi on oma tuunaamani ja ehdoton suosikki kaikista ex-kalentereistakin. Harmi vain, että kohta loppuu ja joutuu siirtymään kalenteri taivaaseen.

3. Lompakko.


Hih, täältä löytyykin vaikka mitä. Useita kanta-asiakas kortteja, alennus kuponkeja, kuitteja, muutama puhelinnumerokin näköjään ja oma valokuva. (Itserakas, I Know)
Oikeastaan tämä on yksi tänään löytämistäni aarteista, mutta siirsin vain kaikki kamppeet tänne entisestä ja siinä lomassa huomasin mitä kaikkea täältä löytyykään. Joskus lompakossa on kulkenut mukana peili, pinni ja huulikiilto. Tykkään isoista lompakoista, tilaihmeitä. Joskus esittelen teille mummolta saamani punaisen (vähän tämän tyyppisen) todellakin tilaihme lompakon, missä on kulkenut meikkejä rahojen lomassa sopusoinnussa.
4. Kännykkä.Minkäköhän takia tää on viimenen, vaikka ehkä kaikista tärkein? No, tulee nyt viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä :D
Omasta kännykästä on vaikea ottaa kuvaa kännykällä, joten kuva täältä. Tähän mahtuu paljon musaa, kuvia, puhelinnumeroita ja tekstareita. Kamera on ihan OK, parempikin voisi olla, mutta pärjään loistavasti, kun kuvia vähän muokkailee.
Tykkään tän koosta, alle kymmenen senttiä, tarkkaa kokoa en nyt jaksa mitata. Kuulokkeet toimii myös handsfreeinä, jos vaikka kuuntelee musaa ja samalla alkaa kännykkä soimaan. Very easy!
Hintakaan ei ollut paha. Muistaakseni jotain 120 e pulitin tästä. Tippunut ja kolahdellut jo monesti, mutta jälkeäkään ei näy. (Pieni) Muistikortti tulee mukana, mutta loistavasti mahtuu kaikki oleellinen.

4 mielipide(ttä):

Anonyymi kirjoitti...

sun blogis on tosi kiva ja kerrot mukavia juttuja. :>
mullakin on tärkeinä tavaroina känny, avaimet ja lompsa.

Rosa kirjoitti...

anonyymi: No kiva, jos kelpaa :)

MouMou kirjoitti...

Suloinen avaimenperä!:)<3

Rosa kirjoitti...

moumou: Kiits :)