lauantaina, kesäkuuta 14, 2008

D, Dolce&Gabbana

Innostuin keräämään kuvia syysmuodin ABC- juttua varten. Ja voittekin arvata seuraavan lauseen: Innostuin liikaa. Kollaasissa, hyvin epämääräisessä sellaisessa on 14 kuvaa kyseisen malliston vaatteista todella tyhmässä järjestyksessä.

(klikkaa suuremmaksi)

Nyt en ala listaamaan materiaaleja ja värejä, kuten edellisessä syysmuodin ABC- jutussa.
Materiaaleista mieliinpainuvin oli ehdottomasti villa. Sitä näkyi housupuvuissa, hameissa, takeissa ja laukuissakin. Kuivoiltaan minua ihmetytti pallot ja ruudut. Ei sellaisinaan, vaan yhdessä. Alimman rivin toinen oikealta on häkellyttävä. Raita paidan päällä on silkkinen(?) pallo vyö ja hame on täynnä graafisia kuvioita. Hmm...
Mallistosta bongain muutamat sametti housut ja takin. Sammarit tekee come backin! Onk se nyt sitten niin hyvä asia? Sen voit itse päättää. Lähes jokaisessa kuvassa, josta löytyvät housut, ne on käärittyinä lahkeista muutaman sentin verran. Niin, että ilman sukkia nilkat näkyisivät. Paljailla nilkoilla ei toki tarvitse kulkea, alle voi laittaa pitkävartiset sukat tai paksut sukkahousut.
Kun katsot tarkaan, jokaisessa kuvassa on yksi yhdistävä tekijä. Vyö. Useimmiten ohut, joka on lanteilla tai vyötäröllä.
Värejä ei kovinkaan paljon näkynyt. Toisin kuin edellisessä mallistossa (Chloé) värejä riitti, tästä niitä, harmittavaa kyllä, puuttuu.
Harmaan ja ruskean eri sävyt ovat tässä mallistossa päässeet valloilleen. Muutamia väriläiskiä toki unohtamatta. Poltettua oranssia ja kylmän punaista löytyy muutamista kuvista.
Ruutua, raitaa, palloa, turkista, samettia, villaa, harmaata, ruskeaa, korkoja, hattuja... Kuulostaako hyvältä? Hyvä, koska se on ensi syksyä se! Ainakin Dolce&Gabbanan mukaan.

(En saa tekstin kokoa muunnettua normaaliksi, enkä saa tehtyä kappale jakoja, nyt tuli pienenä ja kaikki yhtenä pötkönä. Koittakaa saada selvää....)

0 mielipide(ttä):