torstaina, kesäkuuta 05, 2008

Ensi kesänä haen kyllä toden teolla

Siis kesätöitä.

Tänä vuonnakin olisin varmasti saanut jotakin työtä, jos olisin vain viitsinyt hakea ja koluta kaikkia mahdollisia paikkoja läpi.
Ensi kesäksi aion mennä kyllä jonnekkin kivaan paikkaan. Mansikoita en poimi, enkä jätskipalloja pyörittele. Muutaman tunnin mansikoiden keruukin oli tuskaa. Polvet väsyneinä juuri ja juuri pystyin kävelemään. Jätskin myyminen on vaan niin sellasta... Tylsää?

Unelma paikkoja olisi tietysti vaatekaupat, mutta kahviotkin olisi kivoja.
Yheltä kirpparilta (Kirjis) aion käydä ensi talvena kysymässä paikkaa, sen jälkeen vaihtoehtona on yksi ihana kahvila (Kulmis) ja sen jälkeen tulee vasta vaatekaupat (esim. Lindex/Only).
Nyt alan jo skrppaamaan itseäni ajatuksilla: Ensi kesänä sä Rosa teet töitä, jotta saat rahaa ja kokemusta eri aloilta. Ensi kesänä olet jo 15, etkä halua viettää yhtä tylsää kesää, millainen tämä kesä on. Kuvittele rahaa... Rahaa, jolla voi shoppailla!

Millaisissa kesätöissä olet ollut? Millaisiin haluaisit?

4 mielipide(ttä):

jenni! kirjoitti...

Teen nyt ensimmäistä kertaa oikeita töitä, ja tykkään kyllä kovasti (toimistossa olen). Vaatekauppa mullakin oli ykköstoive, mutta jostain syystä oli kaikki paikat menneet.. varmaan ei olla ainoita jotka haluaa vaatekauppoihin ;) pitää kokeilla uudestaan vaikka syksyllä ;p

Rosa kirjoitti...

jenni!: Toimistossa työskentelykin voisi olla mukavaa. Olet varmasti oikeassa, että vaatekauppojen kesätyöpaikat menevät ensimmäisinä. Syksyllä kannaattaa aloittaa jo etsinnät! :)

Anonyymi kirjoitti...

aika nirso tunnut olevan kesätyöpaikkojen suhteen

Rosa kirjoitti...

anonyymi: Oikeastaan kaikki muut käyvät paitsi jätskikiskat ja mansikan kerääminen. Minusta se ei ole nirsoa, enemmän ehkä vaativaa. Ja sinuako se haittaa, vaikka olisinkin nirso? :D