torstaina, kesäkuuta 26, 2008

Hesapäivä

Muistakaahan arvontani!

Tiistai, 24.6, oli mahtava päivä.

Herätyskello herätti varttia vaille yhdeksän ja jo siitä tunnin päästä olimme ostamassa junalippuja (lipunmyyjä luuli mua yli 17- vuotiaaksi ja oli myymässä mulle aikuisten lippua. Siis whaaat? Enkai mä nyt täysikäsestä mee!?)
Noin 45 minuuttia tästä olimme jo määränpäässä, The Helsingissä. Asematunnelin kautta (Onko siellä oleva Spirit Store tosiaan lopettanut? NYYH) jatkoimme matkaa Aleksanterin kadulle, joka koluttiin aika tarkkaan. Allulta matka jatkui kohti Forumin Mäkkiä, nälän tunne kalvoi ja mahassa. Siitä GT:hen, josta bongattiin Salkkareiden Juulia kassan takaa. GT ei jättänyt kylmäksi, sieltä tarttuikin muutaman kympin edestä ale-kamaa. Forumissa vietetyn parituntisen jälkeen käytiin Tennarista varaamassa liput Step Up 2 The Streetsiin. Halvemmalla kun saatiin. Jim&Jillissä jaettiin alekuponkeja, joilla kaksi lippua maksoi vaivaiset 12 euroa. Aika halpaa ;) Leffa oli huippu hyvä. Suosittelen ehdottomasti! Sen loputtua tulikin jo vähän kiire asemalle. Juoksu jalkaa jouduttiin kulkemaan, piti ehtiä vielä vessaankin. Meinasin matkalla vessaan törmätä yhteen japanilaiseen turistiin, mutta tyylikkäästi väistin. Loppujen lopuksi meillä ei olisi ollut mitään kiirettä, oma kelloni oli vain edellä muutaman kriittisen minuutin. Ehdittiin junaan ja menomatka olikin aika humorstinen, oltiin varmaan shoppailuhumalassa. Kanssamatkustajat eivät varmasti enää ikinä tule samaan vaunuun kanssamme.
No, nyt itse asiaan, ostoksiin:
(Nauhat ovat mustat!)
(Eikä välitetä valkoisesta otsasta tai likaisista hiuksista, saatikka meikittömästä naamasta?)
Aluksi vähän epäilytti myrkunvihreä, mutta tämä on tälläkin hetkellä päällä, eikä enää epäilytä lainkaan! <3
Isokauluksinen huppari löysi kotiini H&Mstä, 12.45e, ale -50%. Forumin H&M

Ensimmäinen kukkakuvioinen vaatteeni sitten äidin pukemien aikojen jälkeen. Ei tähän voi muuta sanoa, että WAU mikä löytö! H&M:mästä tämäkin. Oliskohan ollut 6.45 alennuksen jälkeen. Prosentteja löytyi -50% . Aleksanterinkadun H&M.
(Salaman tekemistä koristeellisista rinkuloista ei kannata välittää! ;))
Tässä yksi todistus siitä turkoosi rakkaudesta, josta kerroin viime postauksessa. Tämä kaunokainen löytyi GinaTricotista reilun seitsämän euron hintaan. Värejä oli paljon muitakin, koot olivat vain aika loppuneita. Olisin ottanut ehdottomasti oranssin, mutta yksipuolisten kokojen takia se jäi kauppaan. Koot olivat siis L:ää ja XL:ää. Tätä voi pitää rennosti toisen olkapään yli, tai "asiallisesti", niin kuin sitä kuuluisi pitää. :D Itse suosin rentoa tyyliä.

(Mustat rintsikat is my real love.)

Tämä on myös GT:stä, ensimmäinen bodyni. Jeah. Tuurkoosia. Jeah. Syvään uurettu kaula-aukko ja selkä. Jeah! Hintaa taisi jäädä -50% lapun jälkeen vaivaiset kuusi ja puoli euroa, jos oikein jaksan muistaa. Shortsit olen itse leikannut vanhoista Stockerin farkuista.

(Kapeat sääret, not, mustat rintsikat, yes.)

Tämäkin löysi kotiin GT:stä. Edellis postauksessa lupailinkin niitä liukuvärjättyjä vaatteita, helmenä pohjalla. Tässä on sivuilla vielä kivat taskutkin. Tämäkin taisi omistaa sen kuuden ja puolen euron hinnan alennuksen (-50%) jälkeen.


Eikä siinä vielä kaikki! Toinen liukuvärjätty paita, Lindexistä. Ihanan ohutta ja hengittävää matskua. Tämä kuva on eilis iltana otettu, väsymys painaa jo. Asu oli siis eilinen päivän asu.

Asussa olivat nämä:

Paita /Lindex, kivipestyt farkut / Seppälä, aurinkolasit/ kirppari, sukat / ??, helmet / kirppari, musta aluspaita / KapphAl.

(Yläreunassa nostalginen Tapparan takki vuodelta -75(?))

Heh, meinasin ihan unohtaa nämä kaunokaiset, jotka pääsivät luokseni Aleksanterinkadun Lindexiltä hintanaan vaivaiset 95 senttiä. <3

Tämänpäivän asu koostuu uudesta hupparista ja niistä Vilan farkuista. Kotipäivät rulettaa!

5 mielipide(ttä):

Jenny kirjoitti...

Tuo kukkapaita on superihana!Tylsää kun meidän h&m:llä ei oikein ole ikinä mitää.. hmph...

jenni! kirjoitti...

Mullakin on tuo Lindexin liukuvärjätty, tykkään :)

Rosa kirjoitti...

jenny: Kiitos! Minun kaupungissani ei edes ole H&M:mää...

jenni!: Samoin! :)

neiti Y kirjoitti...

Vitsi, mun on nyt ihan pakko saada kans edes yksi body :)

Rosa kirjoitti...

neiti y: Noin mäkin ajattelin, nyt niitä on jo kaksi! :D Aika harvoista paikoista vaan löytää.. :/