lauantaina, kesäkuuta 28, 2008

Jumbo isot terkut!

Tänään kävimme siis Jumbossa, otsikostakin voit sen päätellä. Sekä edellisestä postauksesta.

Itse olin käynyt kaupat jo suurin piirtein läpi jo silloin, kun äiti ja isäpuoli oli käynyt vasta kolmasosan. No, siellä istuskellessa ja uudestaan kauppoja kierrellessä näki kyllä kivoja ihmisiä tyylien perusteella.
Hämmästyin, kuinka kiva myyjä oli Biancossa. Ei pitänyt mua "teininä", kuten kaikissa muissa paikoissa. Oonhan mä teini, myönnän, mutta siis tiedätte, kuinka myyjät hylkii teinejä ja on jotenkin nirppanokkamaisia. Vai onko?
Tai sitten mä vaan kuvittelen.

Mukaan tarttui siis kengät, uimashortsit, neule, pari t-paitaa ja puolipitkähihainen, sekä isoläjä asusteita. Ja yks huulipuna! IsaDoran vaaleanpunainen! Ihan outoo. :D
Ostin kans kaks kynsilakkaa, Mavalan värisävy 75, La Pava(tai joku vastaava?) ja Wet´nWildin neonpinkki. Nyt kynsissä hohtaa jälkimmäinen, kuinka rakastankaan tätä! Vaikuttaa pysyvältä ja on vähän "mattapintainen", eli ei oo niin kiiltävä, kun lähes kaikki muut lakat. Ihanaa. Nyt ei ole tulossa kuvia, vasta huomenna. Pakko saada nukuttua. Mavala maksoi 4.35 ja Wet´nWild 2.50, molemmat Sokoksen Emotionista. Mavalaa saa ihan marketeistakin, Wet´nWildia löytyy esim. Seppälästä, samaan (halpaan) hintaan.

Mä olen muuten hulluna liukuvärjäykseen. Omistan kolme liukuväräjttyä vaatetta, käteni haalii vain kokoajan lisää. Tänäänkin tarttui H&M:ltä kyseisenlainen neule. Ihana! Niin ihana!

Päivänasu oli se Lindexin kivaa matskua oleva liukuvärjätty teeppari, mustat farkut, musta laukku ja feikki Ray-ban lasit kauluksessa. Ei mitään uutta siis multa.

No, huomenna kuvia, lupaan. Nyt piti vaan tulla hehkuttaa ja kertoo kuulumiset.

peeäs hyvinkääläiset, nyt mars Monitorille, pöydälle 60, tai oikeestaan vasta huomenna kun ollaan taas täytetty pöytää! Jos mut bongaa laittelemasta vaatteita tangolle siinä puolenpäivän jälkeen, saa, ja pitää tulla moikkaamaan! ;)

peepeeäs, sori kirjotusvirheet, ei jaksa oikolukea. Nyt nukkumaan. :) Öitä!

0 mielipide(ttä):