sunnuntaina, kesäkuuta 29, 2008

Jumbo löydötNyt tulossa niitä eilisiä ostoksia Jumbosta, kuvat on hieman oudon kokoisia, epätarkkoja ja hienosti muokattuja. (opettelen tälläisenä suurena nörttinä käyttämään Photobuckettia!;) Toivottakaa onnea!)

Photobucket
Biancosta löysin tennarit, -75% halvemmalla, kuin yleensä. Normaali hinta näytti pyörryttävät 39e, mutta ihanan suurien aleprosenttien johdosta maksoin näistä vain 25% koko hinnasta, eli vähän reilun yhdeksän euroa.

Photobucket
H&M:mästä löysin kaiken-näköistä kivaa! Ehdoton suosikkini tältä reissulta on liukuvärjätty neuletakki, 7.50€, normaalisti 24.95€. Värit on ehkä vähän enemmän vihertävämmät, kuin kuva antaa olettaa. Itse sensuuri iski, jumbo nenän reikäni halusivat absolutley kuvaan.

Photobucket
Tämä kiva paita on Blend Shesta. Oli pakko blurrata, käteni näytti yli kapealta, johtuikohan valosta, mene ja tiedä, toinen taas näytti normaalilta, eli paksulta. Kontrastia on muutettu ihan vain siksi, että tuon paidan oma väri olisi totuudenmukaisempi, sieraimet tykkäisi niin esittäytyä, mutta mä hirviönä en sallinut sitä.

Photobucket
Ilme. <3> T-paita on myös H&M:sät, miesten osastolta. Kivan raikkaan värinen ja v-aukko on ihana. Printti on jotain kiekuraa ja kukkaa. 9.90, siitä puolet pois.

asusteet
Tuossa uusi sormukseni, Glitteristä 2.25e, normaalisti 4.50e. Sormissa hohtaa se Wet´nWildin pinkki.

Näiden lisäksi mukaan tuli muutamat korvikset, kynsilakka (Mavalan sävy 75, La Paz) ja kaksi kappaletta sydän pinnejä. En jaksanut kuvata.

Ehkä oletkin jo huomannut uuden ulkoasun. Bannerin taiteili minulle Nomppa todella nopeasti toiveideni mukaan. Kiitos siitä! Värit ovat vähän tummat, mutta itse tykkään. Entäs sinä?

2 mielipide(ttä):

Nomppa kirjoitti...

Hei annan sulle vielä yhen vinkin: Jos tämä tuntuu kamalan synkältä niin voithan aina laittaa ainakin keskuosan valkoiseksi (esimerkiksi niinkuin minullakin on.) Vaihda blogipohjaksi washed denim ja muokkaa värejä.

En tiedä tiesitkö jo, mutta laita korvan taakse :)

Rosa kirjoitti...

nomppa: En tiennyt, kiitos kovasti neuvosta! Kokeilen myöhemmin. :)