perjantaina, kesäkuuta 20, 2008

Kenkä ostoksia

Tänään oli muutamat kaupat auki ja jo eilen illalla päätettiin äidin kanssa, että kierretään ne harvatkin läpi. Kohteita oli Veromoda, K-kenkä, Trendi Kenkä, Only ja Jim&Jill. Ainoastaan J&J ja Trendi Kenkä olivat auki.
Tuhlaamaan siis.
Äiti oli luvannut mulle yhdet kengät Trendi Kengästä.
Olin kokeillut niitä muutaman kerran. Normaali hinta oli vähän alle kolme kymppiä, nyt oli 10e halvemmalla. Lähtivät mukaan siis vihreän hintalapun osoittamalla hinnalla, 19e.
Toiset kengät olivat vähän kalliimmat, mutta uskon käyttäväni näitä paljon erilaisissa tilaisuuksissa. Käyvät nimittäin hyvin arkeen ja juhlaan. Mustat kiilakorot ovat Vagabondin ja olivat -50%, normaali hinta oli 59, eli vähän alle kolme kymppiä jäi loppujen lopuksi hintaa näillä kaunokaisille.
Epäröin näitä hetken, en ulkonäön takia, vaan (hieman) korkean tuntuisen hinnan. No, onneksi tulin "järkiini" ja ostin nämä. Vagabondit maksoin siis ihan itse.
Keltaisten kenkien merkki on joku luultavasti Trendi Kengän oma, nyt en ulkoa muista sitä. Keltaisten kenkien korko on myös kiva. Se ei nimittäin kopise, koskaa siinä on "muovinen" osa päällä. Ihan kätevää sinänsä. Esim. paikoissa, joissa ei olisi kiva kuulua korkojen kopinaa. En muuten tajua. Yleensä mun kengän koko on tennareissa sun muissa 38, nyt molemmat ovat 36 ja istuvat. Vagabondeissa 37 lonksui ja siihen jäi muutenkin paljon turhaa tilaa... Parempihan se kenkien on olla tiukat, kuin edes vähän löysät.
Jim&Jillistä äiti osti farkut ja suostui maksamaan mulle yhden huivin (ei kuvaa, sorry!)

Molemmat kengät/Trendi kenkä.

Jusseja kaikille, pysytään sitten vedenpinnan yläpuolella, ja selvinpäin! ;) Miten vietät juhannusta? Itse dataan koko pitkän vk-lopun.

0 mielipide(ttä):