lauantaina, kesäkuuta 21, 2008

Kenkiä

Nyt kun kamera ja tietokone ovat alkaneet tehdä yhteistyötä, saatte nähdä sen seurauksena hieman kenkiä.
Seitsämän paria suosikkejani. Osa ei edes ole minun, enkä käytä edes suurinta osaa pelkästään yksin. Kyllä äiti auttaa. ;)


1.Nämä olen itse ostanut, kirpprilta (Kirjis) kahdella eurolla. Väri on sellainen syvän violetti/viininpunainen. Korko on juuri sellainen, että nämä jalassa pitää melkein kokoajan ajatella kävelemistä, ettei horju. Kyllä se alkaa jotenkin luonnistumaan... Takana on kivat "kultaiset" soljet. :) Onhan tuo pinta vähän kulahtunut ja nyprääntynyt (onko se edes sana?), mutta ei sitä kauempaa huomaa.


2.


Nämä on oikeastaan äidin. Tykkään kokeilla näitä kotona ja hipsutella nämä jalassa, mutta vielä en ole uskaltautunut ulos lähtemään. Materiaaliltaan on jotain kiilto"nahkaa". Lindexistä ostin alunperin joululahjaks mamille.

3.

Nämä on äidin ostamat joltain kirpparilta puolella eurolla. En ole näitä kertaakaan käyttänyt, eikä ole muistaakseni äitikään, mutta nää on ihanan romanttiset hömpät. Vaaleanpunaiset "pitsi" kengät. <3>

4.

Nämä ostin Iisalmen reissulla Halpa-Hallista(!?!) hintaa oli kymmenen senttiä vaille kaksi kymppiä. Ensinäkemällä sanoin isille: "PIKKUMYY KENGÄT! MÄ HALUUN NOI!" Olin ihan varma, että näissä olisi korkoa, kaikissa tän tyyppisissä on. No, eipä ollut. Eikä haittaakkaan. Rakastan suunnattomasti..

5.Eilinen äidin ostos. Vagabondin tennarit. 19 euroa. Äiti tykkää ja aikoo kuullemma käyttääkkin! Sille ei kuullemma sovi matalpohjaiset, kun se on niin lyhyt. No höpönlöpön, tennarit jalkaan ja ulos! Väri on ehkä hieman tummempi, kuin kuvassa.6.Nämä on ne eiliset ostokseni, oikeastaan, äitihän nämä(kin) maksoi, mutta kuitenkin. Todella mukavat jalassa ja tykkään tuosta kärjestä. Koko on ihmeellistä kyllä, 36 ja istuu todella loistavasti! Mun jalka on varmaan kutsistunut tai jotain...

7.

Nämä on äidin, mutta niin suloiset. Ja korkeat. Näitä ei kuullemma voi kadulla käyttää, koska korko menisi huonoksi. Ainoa paikka, mihin nämä käyvät on kirkko. Nyt äiti odottaa, että näiden hinta kaupassa laskisi entisestään, jotta hän voisi ostaa mustat samanlaiset.

13 mielipide(ttä):

kri. kirjoitti...

Päivän huomio kyllä, täällä ei sada nyt eikä satanut kuvan ottamishetkenä, muuten tulee kyllä kiitettävästi vettä ja salamoia niskaan. ;>

Ja tosiaan, olen piileskellyt tuolla jo parisen kuukautta. : D

Rosa kirjoitti...

kri. : Ei noin saa piileskellä! :D

Nicole kirjoitti...

Kivoja kenkiä, varsinki noi kahet vikat on ihanat <3!

Rosa kirjoitti...

nicole: Kengät kiittää! :)

Milla kirjoitti...

Noi violetit kengät on hienot. Koulaan niien perään. Vanhat kengät on niin ihania <3

jenni! kirjoitti...

pikkumyy -kengät on älyttömän suloiset! haluan!

Rosa kirjoitti...

milla: Itsekkin rakastan niitä. <3

jenni!: Pikkumyy kengät kiittää ja kumartaa. Itsekkin pidän niistä.

juu kirjoitti...

mistä kuudennet keltaset on? :D ja mitä makso? nätit.

Rosa kirjoitti...

juu: Kutoset on Trendi Kengästä, maksoi 19 euroa. Kiitos. :)

Iina kirjoitti...

hehee, mulla on samanlaiset kengät mustana kuin sulla on noi keltaset jotka maksoi 19 euroa. Ite maksoin niistä tosin silloi niille täyden hinnan, mutta sen arvosetkin ne oli, kun ovat tällä hetkellä melkein lempparikenkäni. <3

Niin, siitä hyvinkää-miitistä (vai mikä lie olikaan :D). En millään jaksa avata sähköpostia, joten kyselen sulta täällä että meinataanko sellainen vielä järjestää? :) jos ei niin ainakin sut haluisin tavata mielelläni hehe. :-))

Rosa kirjoitti...

iina: Joo, sun jalasta mä ne ekana bongasin ja ihan tarkotuksella alennuksia odotin. :D

Miittiin ei ole muut vastannut, mielelläni siihen osallistuisin. Tiedusteln vielä muilta. Meilit kannattaa siis välillä tarkistaa. ;)

kri. kirjoitti...

Tajusin muuten vasta nyt, mullahan on melkein samanlaiset kengät, tosin ei-niin-kiiltävät kun nuo 4) pikkumyykengät. ;> Ostin kirpparilta 2,5€ muistaakseni.

Ja nuita 5) keltasia kuolaan. <3

Rosa kirjoitti...

kri: Eli säkin olet Pikku-Myy! :) Vitoset on kyllä ihanat minustakin, en vain osaisi käyttää niitä. :/