perjantaina, kesäkuuta 13, 2008

Kuvia ja muuta yhtä turhaa

Tämä postaus tulee olemaan sekava. Ihan vain varoituksen sana näin alkuun.

Uutta pehkoa en olekaan teille esitellyt. Tai no ei tää nyt enää niin uus oo. Oiskohan kolme viikkoo sitten leikatut ja värjätyt. Muutos oli aika iso tälläselle kaavoihin kangistuneelle, kun aikasemmat oli perus maantien väriset. Nyt on jo väri vähän auringossa vaalistunut, mutta kyllä nää vielä punaseks tunnistaa. :
Seuraavassa kollaasissa on ilmeet, valotukset, hiukset ja kasvot niin päin sitä itteensä että. Kuvat on otettu illalla nukahtamispisteessä ollessani. Innostuin vähän liikaa. :D Kasvot kuultaa ja hiukset on ihan mytyssä. No, mulla oli hauskaa, se riittää. Kuvissa esiintyy uudet rakkauteni. Guccin lasit. Sain ne isältäni, hän löysi ne kerran "työpaikaltaan". Vahvuuksia ei oo kun vaan nimeks. Mutta kun tykkään käyttää laseja. Kuvan yläreuna on jotenki oudosti. Sorry.

En ole parhaimmillani näissä otoksissa:
Nyt saa nauraa.

Nyt jotain ikivanhoja kuvia ympäri Suomea:


Tänään käytiin Riksussa kukkatalossa ja tietty vähän shoppailemassa Merkoksessa. Ei tarttunut kuin yksi ihaaaaaana punainen laukku ja pitkä kaulakoru, niistä kuvat huomenna. Lindexissä oli kauhhesti kaikkea kivaa, mutta yritin hillitä itteeni ,ettei kaikki rahat menis. Oon kuitenkin reilun viikon päästä menossa Hesaan aleostoksille ja yritän sinne säästää. Yks ihana farkkuliivi harmittaa, ois ehkä pitäny ostaa se... No, katon sellasta sit Hesasta.
Mut se oli unlma. HALUUN SEN. Itsehillintää kannattaa joksus harjoittaa.

0 mielipide(ttä):