maanantaina, kesäkuuta 02, 2008

My sweet dreams...

Vaikka en olekaan saanut blogeissa pyörinyttä haave/unelma kyselyä ajattelin kuitenkin kertoilla omia unelmiani.
1.Hyvä elämä sisältää terveyttä, lapsia, asuntolainan, auton, miehen ja vaatekomeron ja tietysti rakkautta, korkokenkiä, laukkuja, koruja...

2.Ura historia-, uskonto opettajana olisi mahtavaa. Olisi niin ihanaa opettaa teinejä ja olla kiva, mutta hyvin ankara ope. Rakastettu tai vihattu.
3.Terveet lapset. Mieluusti kaksi. Tyttö ja poika. Olivia ja Luukas. Pukisin heidät prinsessaksi ja prinssiksi. Röyhelöihin ja traktoreihin.
4.Hyvä mies. Puku mies. Ei vaa, tavallinen talliainenkin käy. Kunhan täyttää nämä vaatimukset: Luotettava, rehellinen, ymmärtäväinen, hyvän näköinen, minua pidempi, tumma hiuksinen, liikunnallinen, menestyvä, päättäväinen, alotteellinen... Olenko liian vaativa?

5.Riittävästi rahaa. En halua olla miljonääri.
Kunhan on rahaa elääkseen ja rahaa kaikkeen tarpelliseen, kuten ruokaan ja lääkkeisiin, vaatteisiin, kenkiin ja laukkuihin... Se riittää.

6.Ihana kesä. Hyvät säät ja hyvä seura, muuta ei tarvita. Ihan sama, missä sen ajan viettää, vaikka leikkimökissä. Kunhan on kivaa.

4 mielipide(ttä):

Anonyymi kirjoitti...

Ihan kivaa kuulla, että sulla on tavotteet ja toiveet jo valmiina, eikä varmaan ole oikein arvostella toisen toivomuksia elämältä, mutta en ymmärrä miksi haluat oikeen stereotypisen elämän? Mitä jos saat tytön ja pojan, mutta poika haluaakin joululahjaksi Barbeja? Mietin vaan.... totta kai saa aina unelmoida, mutta silti.

Rosa kirjoitti...

anonyymi: Jutussa on vähän huumoriakin ja toivon, että sen pystyy sieltä ymmärtämään. Poika saa toki haluta barbeja ja niitä sitten hänelle ostankin. Esimerkiksi tekstissä tullut asuntolaina toivomus ei siis ole aivan niin kijaimellisesti otettavissa. :) Toivottavasti minun huonoa huumoria ymmäretään. :D

Anonyymi kirjoitti...

Oh, no jos kyseessä oli huumoria niin ei sitten mitään ! :) Minä vain yleensä suhtaudun tällaisiin asioihin hyvin henkilökohtaisesti ja olen heti kärkkäänä! Hyvää kesää sinulle!

- Paula

Rosa kirjoitti...

anonyymi: Joo, juttuihi kannattaa aina suhtautua kärkkäästi. Näissä minun jutuissani vain on aina mukana huumoriakin. Kesän jatkot sinnekkin! :)