sunnuntaina, kesäkuuta 15, 2008

pva15062008

Tänään ollu ihan kakka sää. Välillä paistaa, välillä sataa. Välillä aurinko paistaa niin, että tulee hiki ja välillä tuulee niin, että meinaa jäätyä, sadetta unohtamatta tietenkään. Onko vaikeampaa ilmaa pukeutua? Päivän värit olivat musta, pinkki, punainen.


(Mikä mun muokkaus ohjelmaa vaivaa, kun se pienentää nää kuvat aikaisempia pienemmiks? Mihin voi valittaa!)

#Pinkki paita / Mamman vanha

#Musta (jätti) neule/ H&M

#Perus mustat pillit / Vila

#Koru / KappAhl (se ei ole pallo, vaikka kuva niin kertookin, se on omena, watch out tää postaus, siinä parempi kuva korusta...)

+ Tää laukku ja nää kengät.


Oli kyllä jännä tepastella noilla saappailla auringon paisteessa. (siis sillon kun se sattu paistamaan)Tykkäsin ite muuten kyllä tän päivän asusta. Ei oikein pääse värit eikä vaatteet oikeuksiinsa noissa (yli)pienissä kuvissa, mutta kai niistä jotain ymmärtää? Käytiin vaaraamassa mamin kanssa kirppis pöytäkin viikoks, alkaa 29. päivä Monitorilla. Hyvinkääläiset (ja miks ei muutkin) sinne sitten ostamaan pöytä tyhjäks, jotta mäkin saisin vähän kukkaron lämmikettä vaihteeks. Luvassa ainakin laukkuja ja kenkiä, lamppuja ja astioita, pehmoleluja ja toki, vaatteita.

  • 21 päivää niin laiva lähtee kohti Ruotsia, minä sen mukana. Iiiiih, alkaa jännittää kun kuvittelenkin Ruotsia, sen kauppoja, ihmisiä ja kieltä. <3>
  • 26. päivä tätä kuuta lähetään kavereitten kaa Hesaan aleostoksille. Saa tulla nykäsee hihasta, jos tunnistaa! GT on pakko käydä. :D
  • Jos jollain on jotain yhteyksiä säämieheen (En tarkoita Pekka Poutaa), voi kysäistä häneltä, oisko mitenkään mahdollista antaa se +30 asteinen sää takaisin.
  • Joko mun konetta vaivaa päivittämättömyys, tai sitten tältä blogilta on loppunut lukijat. (Veikkaan vahvasti viimeisempää) Kommentteja ei oo tullu moniin viimeisiin teksteihin. Hei mä masennun! Ilmoittakaa itsestänne! Nyt, tai viimeistään heti! :)

Ei mulla muuta tällä kertaa.

0 mielipide(ttä):