torstaina, kesäkuuta 19, 2008

Sinä olet sinä ja that´s it.

Olet pukeutunut mielestäsi onnistuneeseen asukokonaisuuteen. Tunnet olosi mukavaksi ja kauniiksi. Hiukset on hyvin, vaatteet puhtaat ja silitetyt.
Tai toisinpäin.
Tukka takussa ja vaatteet likaisina, sekä ryppyisinä. Pääasia on, että tunnet olosi mahtavaksi. Tällöin myös näytät sen. Et välttämättä tiedosta sitä, mutta niin kuitenkin lähes aina teet. Kävelet selkä suorana, hymy huulilla ja oikein puhkut energiaa. Tällöin olet kaunis. Tällöin sinusta aistitaan kauneutesi. Tällöin kannat vaatteesi, upeasti.
Päälläsi saattaa olla hikiset treenivaatteet tai edellis iltana tarkkaan suuniteltu asukokonaisuus, mutta jos osaat kantaat hikiset ja/tai tarkkaan suunnitellut vaatteet, ei sinulla ole huolen häivää!

Jos olet pukeutunut bileisiin lyhyeen ja täydellisen väriseen mekkoon, meikki on onnistunut ja hiukset nätisti kiharoilla tunnet itsesi "viimeistellyksi" ja kauniiksi. Silloin et voi välttyä ihailevilta katseilta. Luultavasti keräät huomiota, koska loistat. Loistat, koska kannat vaatteesi upeasti ja olet kaunis.
Ei se mitään, vaikka nenässä loistisi finni tai etuhampaiden välissä mielestäsi liian suuri kolo. Ei se mitään. Hymyile pois, hampaatkin näyttävät hyvältä, jos vain haluat.

Kaverini Y suri poika-asioita.
Poika nimeltä X ei tykännyt neiti Y:stä ja Y oli ollut pitkään mielimaassa. Y kysyi lopulta minulta neuvoa, koska "Sä oot niin persoonallinen ja tiedät nää asiat, etkä muutenkaan välitä muiden mielipiteistä." Kiva kuulla. Käskin Y:tä ajattelemaan, mitä poika menettää, kun ei tykkää kaveristani. Hän menettää kauniin, iloisen, persoonallisen, vahvan, ihanan, pirteän, hullun ym.ym.ym ihmisen. Ei hän toki voi asialle mitään, tunteille ei vain voi mitään. En syyttänyt poikaa asioista, joita hän menetti. Käskin Y:tä jatkamaan elämää ja ajattelemaan omia piirteitään, joka toki oli vaikeaa sillä hetkellä. Muutaman päivän päästä sain Y:ltä jälleen viestin, jossa hän kiitti ja sanoi ajatelleensa asioita ja ymmärtäneensä, kuinka ihana ihminen onkaan. Päivän hyvä työ tehty ja läheistä autettu. Tuntuipa kivalta silloin.

Älä ole siis hiiri. Kanna vaatteesi ja aattesi, muista välittämättä. On toki kiva kuulla muilta mielipiteitä, että vaatteet sopivat vartallollesi ja hiukset kiiltävät, mutta ei se mitään, vaikka he haukkuisivat hiuksesi lyttyyn, koska ne ovat lytyssä. Mutta jos pidät hiuksistasi ja itsetuntosi on kohdallaan, osaat ottaa ne joko kohteliaisuuksina tai kateellisten panetteluina. Päätä itse, mutta lupaa, ettet vaihda päivänasuasi vain sen takia, että: "Noku se sano, et tää ei sovi mulle..." TOTTAKAI SE SOPII, JOS KANNAT SEN, NIIN KUIN SE KUULUU KANTAA!

Perään vielä tylsääkin tylsempi päivänasu:

#"Rule The Game"- paita / Seppälä

#Neuletakki/Only

#Ikivanhat suosikki farkkuni / Veromoda

#Panta/Seppälä

#Korvis/Ia design


Farkut ovat vuoden 2007 joulu-alesta. Nää on niin mukavat päällä, ei oo kireet, eikä kyllä oo löystynytkään paljon. Nää on ihanan pehmeet ja jopa vähän joustavat. Takaosassa menee sauma, jotka saattavat monien mielestä leventää, mutta itse tykkään. Ja sehän se riittää. ;)

6 mielipide(ttä):

MouMou kirjoitti...

Ihanasti sopii Ian korvis paitaasi! Anonyymeista kärsivänä voin sanoa, että kirjoitin himputin hyvän postauksen.:)

Rosa kirjoitti...

moumou: Kiitos! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana postaus, minullekkin anonyymien häiritsemälle :)

Rosa kirjoitti...

sini: Kiitos sinullekkin. :)

Jenny kirjoitti...

Niinpä, oikeassahan sinä olet:)

Rosa kirjoitti...

jenny: Tiedän sen, vaatimattomasti. :D