tiistaina, kesäkuuta 03, 2008

Suomen Huippumalli haussa

Tämä teksti tulee ajastettuna. Nyt olen kaverini kanssa hengailemassa keskustassa, tekemässä hyviä löytöjä ja nauramassa.

Varmaan tosi nolo kysymys, mutta kuka on Anna Kukkohovi? Aivan hän on entinen malli. Tällä hetkellä hän juontaa Suomen Huippumalli haussa ohjelmaa. En tiennyt Annesta mitään, jos en olisi googlettanut.

Suoraan sanottuna:
Eikö ohjelma ole (ainakin minun käsityksen mukaan) SUOMEN Huippumalli haussa? Miksi lähes puolet alkuperäisistä mallikokeilsta eivät edes puhuneet kunnolla suomea? En väitä, etteikö jokainen tyttö olisi suomen kansalainen ja näin ollen myös suomalainen, mutta jotenkin hassua ajatella, että Suomen ensimmäinen huippumalli olisi syntyperältään kiinalainen. Onko teistä?

Kumpi on oma suosikkisi Huippiksessä? Kumman kuuluisi voittaa?

Minusta Anissa on enemmän kansainvälisyyttä. Graafiset kasvot, pitkät raajat, vaalea ihonväri. Ani on ollut oma suosikkini alusta asti, vaikka käyttytyminen olisikin välillä vähän epäammattimaista.
Darina on toki myös nätti, mutta kuten Sakari onkin jossain jaksossa sanontukin, Darinan kasvot unohtuvat helposti. Hän ottaa mallin hommat tosissaan, käyttäytyy kuin oikea malli ja hän on kaiken puolin "täydellinen".
Anilla on toki petrattavaa mm. kehonhallinassa, mutta uskon, että sekin asia on harjoiteltavissa oleva. Ei kukaan voi olla seppä syntyessään.

0 mielipide(ttä):