keskiviikkona, kesäkuuta 11, 2008

Tilitystä

Eräs anonyymi kyseli, että milloinkohan tulee syysmuodin ABC juttua, toinen ano ehti kertoa mielipiteensä siitä, että tämä ei ole enää muotiblogi, eikä tässä ole käytetty mielikuvitusta ja juttuni on kopioituja.

Kerron tässä nyt vähän teille infoa:

Ensiksi:
Tämä ei ole muotiblogi ja mielestäni niin en ole väittänytkään missään vaiheessa. Vai löytääkö joku jotain todistusaineistoa? En usko. (Saa toki oikaista, jos joskus olen niin väittänyt) . Tälläisiä kommentteja ei tietenkään ole kiva saada, mutta yritän suhtautua niihin, kuin p*skaan. Suoraan sanottuna. Asiat voi ilmaista asiallisemminkin, jos on ihan pakko tuoda niitä julki. Toivoisin, että te (varsinkin anonyymit) voisitte vähän iisimmin ottaa, vaikka olenkin aika hyvin säästynyt teiltä, jos Sannia ei lasketa. Eikä lasketakkaan.

Toiseksi:
Toki minulle saa sanoa, jos haluaa jotain tiettyjä juttuja, kuten syysmuodin ABC:tä, mutta loppupeleissä minä määrän tahdin ja postausaiheet. On kiva, että jaksatte muistuttaa näistä ja se on kyllä ihan ok.

Ja vielä:
Syysmuodin ABC on tulossa jossain vaiheessa. Niiden tekeminen on jäänyt lähinnä sen takia, että niiden kollaasien vääntö on yhtä tuskaa. Yritän huomenna tai ylihuomenna saada väsättyä kollaasit.

Tämän postauksen kommentit saattavat olla anonyymien pommituskohde, mutta en välitä. Halusin tuoda nämä asiat julki. Nyt toin ja olen tyytyväinenkin. Rauhaa.

Tilitykseni on nyt loppunut. Kiitos ja hei.

0 mielipide(ttä):