keskiviikkona, heinäkuuta 09, 2008

Back in action

Tulin vähän aikaa sitten laivalta ja olo on kuin... (tähän kuuluisi kuvakieltä). Ilmat eivät olleet parhaat mahdolliset, paitsi, kun päästiin takaisin Suomeen. Voi kiitos Pekka Pouta.
Ei edes kauhesti shoppailtu. Hesasta tarttui menomatkalla jo GT:stä kukkatunika (ja kuinka olenkaan mielessäni vannonut, etten osta yhtäkään kukkakuvioista vaatetta- liian tyttömäistä!) Kuvaa luvassa vielä tänään. H&M:mästä ostin mukaani huivin noin kolmella eurolla. Se on harmaa-valko-musta RUUSU huivi (ja kuinka olenkaan mielessäni vannonut, etten osta yhtäkään kukkakuvioista vaateetta- liian tyttömäistä!).
Forumin Vagabondin liikkeeseen jäivät hopeanväriset satiinitennarit, hinta ei olisi ollut kuin reilut kakskymppiä, minä idiootti en niitä ostanut.


Laivamatka(t) sujui ihan hyvin, mitä nyt mennessä oli pääkipeä. Johtui Tax Free myymälän hajuvesiosastosta, miten jotkut voivat työskennellä siellä. Siellä, missä haisee varmaan 100 eri hajuvettä. Tax Freestä ostettiin tuoksuja, karkkia, sun muuta halpaa. Tai oikeastaan "halpaa".

Ja helmenä pohjalla: Ruotsiin tullessa vettä satoi ärsyttävästi. Tihkuen aina välillä. Tihkuen niin, ettei tiennyt pitääkö kameraa kädessä vai ei. Haluaako suojella kameran linssiä vai kuvata kaikki mitä irti saa. Kerran kymmenessä vuodessahan siellä käydään! (ja tää pitää nyt siis ihan paikkansa!) Päädyin viimeiseen ja muistikortti huutaa Hoosiannaa. Ja kun kerran Ruottiin asti päästiin niin pitihän sitä shoppailla ihan paikallisissa kaupoissa. H&M:mässä tietty! Yksi kukkaliivi (ja kuinka olenkaan mielessäni vannonut, etten osta yhtäkään kukkakuvioista vaatetta- liian tyttömäistä) Maksoi 129 kruunua, eli noin 13 euroa. Niitä kuvia tulossa sitten, kun olen nukkunut. Totta, menen kohta nukkumaan, tai ainakin yritän nukkua. Oon tainut viimesen kolmen vuorokauden aikana nukkua noin... 10h? Mulle LIIAN vähän. Mulle, joka nukkuu normaalisti yhdessä yössä sen 10h.

Mutta nyt kaiken tämän lepertelyn jälkeen tartun haasteeseen, jonka Idhren minulle heitti. Eli, kerro se kuvin!
-No, minäpä kerron.
Ohjeet:
1) Vastaa kysymyksiin etsien vastaukset Googlen kuvahaun avulla
2) Valitse kuva kuvahaun ensimmäisiltä sivuilta
1) Ikäsi seuraavana syntymäpäivänäsi?
2) Minne haluaisit matkustaa?
Tunnistatteko paikan? Sinne, heti!

3)Lempipaikkasi?

Ihan absolutley!

4) Lempitavarasi?

Datari, mikä datari.

5) Lempiruokasi?

Fetasalaatti, nam.

6) Lempieläimesi?

Ihan meidän kanin näkönen, ei kyllä ole se.

7) Lempivärisi?

En mä nyt yhtä tiedä... Kaikki siis.

8) Tämänhetkinen tunnetilasi?

Ei lisättävää.

9)Kulkuneuvosi?


Tämä oli vaikea päättää jalkojen, bussin ja pyörän väliltä.

10) Mitä teit viime lauantaina?

11) Mitä teit viime sunnuntaina?Kultturisoin itseäni kesäteatterissa.
12) Keneltä näytät?
-
En tietääkseni keneltäkään muulta kuin itseltäni. (Anna; Talent tähdestä ei löytynyt kuvaa:D)

0 mielipide(ttä):