maanantaina, heinäkuuta 07, 2008

Bloggari pukeutuu

Tämä on uusi kategoria, jossa esittelen kerran viikossa yhden/kaksi päivänasua valituilta lempibloggareiltani. Valittuja bloggareita on seitsämän, joista suurin osa on jo vastannut viestiini ja ollut innoissaan, sekä antanut minulle samalla luvan käyttää heidän kuviaan. Idean siis heitti minulle kri., joka laittoi kommenttia siihen postaukseen, mihin minulle sai esittää mm. juttuideoita. Vähän improvisoin ja loin kokonaan uuden kategorian yhden jutun sijaan, koska itse innostuin tästä ideasta valtavasti.
Let´s see, miten juttu lähtee käyntiin!

Ensimmäisenä vuoron saa bloggari, jonka blogia olen seurannut jo vaikka kuinka kauan. Aluksi blogin seuraaminen oli sellaista, että eksyin sinne vähän väliä toisten blogien kautta, mutta en koskaan muistanut/ehtinyt/jaksanut lisätä tyttöä suosikkeihini, kunnes jonain päivänä innostuin ja luin koko blogin läpi ja se oli menoa sitten. Blogi lisättiin heti suosikkeihin ja siellä se on visusti pysynyt ja pysyy jatkossakin. Siitä asti olen tiivisti seurannut blogia päivittäin. Tämä bloggari päivittää useammin, kun minä vaihdan sukkia, välillä ei meinaa perässä pysyä! Jotkut saattoivatkin jo tunnistaa kenestä puhuin, parrasvaloihin astukoon Honey Junkie!
"Blogin kirjoittaja on ylikriittinen mutta mukavuudenhaluinen 26-vuotias perfektionisti, joka omistaa jatkuvasti kasvavan kenkäkokoelman ja käyttää silti samoja mustia balleriinoja päivästä toiseen. On etsinyt koko elämänsä täydellisiä farkkuja sekä korkokenkiä joissa voi juosta. Elokuvien suurkuluttaja, lehtiaddikti, musiikkidiggari ja parantumaton kenkäfriikki löytöretkeilee tyylin ihmeellisessä maailmassa, vierailevana tähtenä mäyräkoira nimeltä Jarvis." -HJ:n oma kuvaus blogistaan.
Biker-takki - Bruno Zaragoza // Tunika - Filippa K // Kengät - Vagabond // Huivi - Carla // Aurinkolasit - Vogue // Sattumanvarainen musta kangaskassi.
Tässä yksi neidon aivan upeista asuista!

HJ yhdistää aina perusvaatteita niin loistavasti, että heikoimpia hirvittää. Tuokin asu kuviteltuna minun päälleni... Never. Nahkatakki on aivan upea. Ja samoin kengät. Ja huivi. Ja koko asu. Tämmönen ei ole reilua. Toinen voi vetäistä päällensä vaikka jätesäkin näyttämättä halvalta. Jätesäkkiin veikkaisin, että hän yhdistäisi huivin ja rannekorun. Hänen luottoasusteensa.
HJ:n kaulassa heiluu lähes jokapäivä huivi, huivi, joka ei tee asuista tavallisia, vaan maustaa niitä juuri sopivasti. Tässäkin asussa huivi toimii värintuojana. On vielä yksi asia, jota en voi millään hyväksyä HJ:ssä.
Hiukset. Miksi joku on siunattu tuollaisilla hiuksilla? Hiuksilla, joihin saa 10 sekunissa "suttunutturan", joksi hän sitä itse kutsuu.
Voi, kunpa mullakin ois tollaset!Musta paita - H&M // Hame - Dolce Vita // Nahkavyö - ikivanha // Huivi - Carla // Kangaskassi - Stupido // Rannekello - Calvin Klein // Ranneketju - Calvin Klein, saatu lahjaksi ystävältä // Sandaalit - Vagabond.

Ja tässä toinen. Ei kai tätä tarvitse edes kuvailla? Perusmusta paita + ihanan mallinen violetti mekko ja ylisöpö violetti huivi? Huolittelua parhaimmillaan? Laukussa tietty vielä vähän pirteää pinkkiä. Ei, tätä ei voi uskoa todeksi. Nipistäkää mua.

Ja ihan vain vielä tiedoksi: Me emme ole tehneet HJ:n (taikka muiden bloggareiden, joista siis tulee samanlaisia postauksia kerran viikossa) kanssa mitään sopimusta, että hehkuttaisin hänen asunsa puhki, ehei. Ihan oman mielipiteeni tässä toin julki, ihan niin kuin tulevissakin tälläisissa postauksissa.

Tässä oli ensimmäinen osa, kertokaapas mielipiteitänne kategoriasta ja muutenkin ideasta.

Kuvat ja vaatteiden tiedot: http://www.parasaikavuodesta.blogspot.com/

4 mielipide(ttä):

Jenny kirjoitti...

Hei tosiaan kauhian hyvä idea, tässä tutustuu sitten blogeihin joissa en välttämättä olekaan vielä poikennut:)

jenniliisa kirjoitti...

Tosi hyvä idea esitella muiden bloggareiden pukeutumista! Saa vinkkiä uusista blogeistakin ;)

Idhren kirjoitti...

Hyvä idea! Odottelen innolla seuraavia postauksia :)

Rosa kirjoitti...

Jenny: Näin mäkin sen funtsin. ;)

jenniliisa: Näinpä! :)

idhren: Luot mulle paineita nuori nainen! :D