maanantaina, heinäkuuta 14, 2008

Bloggari pukeutuu

No niin, nyt on viikko vierähtänyt tämän sarjan ensimmäisestä osasta, jossa komeili ja söpöili Honey Junkie ja nyt olisi vuorossa toinen osa.

Itseasiassa en muista mitä kautta tähän blogiin ensikerran jouduin. Tai oikeastaan pääsin.

Tämä blogi kuuluu jokapäiväisten blogien selauslistalle. Tämä on todiste sellaisesta blogista, jonka pitäjä pukeutuu aivan eritavalla kuin minä itse. Silti luen blogia innoissani ja kerään inspistä kuvista. Niin muotiviikko kuvista, kuin päivänasuistakin.

Hän yhdistää tavallisia vaatteita toisiinsa luoden samalla hienoja asuyhdistelmiä. Hän käyttää vanha ja uutta sekaisin, hyvällä tavalla.

Hän on ollut blogimaailmassa jo vuoden 2007 helmikuusta. Eli melkin puolitoista vuotta. Kunnioitettava saavutus. Ikäeroa meidän blogeiltamme löytyy jokunen kuukausi. Vuosian hieman enemmän. Tämä nainen on ehtinyt tehdä jo vaikka mitä. Bloginsa ohella hän pitää verkkokauppaa, bloglistan tilaajia on huimat 377 ja blogilistan mukaan kävijöitä on viikossa 2799.

Arvaatte varmaan jo kenestä on kyse. No Mintusta tietty! Mintun blogissa seikkailee myös Peetu ja Karkkikin, Mintun tytöt. Peetu on minua vuoden vanhempi ja en voi kuin kuolata tältä puolen ruutua, kuinka tyttö pukeutuu, siis ikää melkein samanverran! Ei oo reiluu. Äitiinsä tullut.
  • jättipaita, Cheap Monday
  • hiihtarit, Twilfit
  • tennarit (Karkin), Vagabond

Mikä tästäkin asusta tekee hienon ja kiinnostavan? Joku voisi sanoa, että asussa on vain mustaa ja valkoista. JUURI NIIN. Ei sitä kummia tarvita. Perusmusta asu + valkoiset kengät ja hauska valkoinen pensseli koru. Voisin kuvitella tähän vielä valkoisen laukun.

  • valkoinen teeppari, Filippa K.
  • vetoketjuhame, Weekday
  • sandaalit, Zara (laukussa mukana mustat Rizzon kiiltonahkaballerinat kirmailua varten... ;D)
  • rotsi, Acne
  • laukku, Marc by Marc Jacobs

Tämä on ehkä ensimmäinen kerta, kun voin oikeasti todeta, että yksinkertainen on kaunista. En lisäisi tohon mitään.

Voisin hyvin kuvitella nuo vaatteet itsellenikin, ehkä juuri siksi luenkin tätä blogia. Aina tulee semmoinen WAAAU- fiilis Mintun vaatteista. Ei voi kuin ihastella. Tuosta nahkatakista ei voi olla kuin iloinen, että joku tuollaisen ihanuuden omistaa.

Kuvien käyttöön Minttu on siis antanut minulle luvan, eli kuvat ja muut vaatteiden tiedot ovat täältä.

En osaa sanoa enempää. Kiitän ja kumarran.

4 mielipide(ttä):

Idhren kirjoitti...

Minttu on kyllä tyylikäs tsiksi ^^

Pakettisi tuli muuten perille, kiitoksia, sisältö menee hyvään käyttöön ^^

Rosa kirjoitti...

idhren: Totta! :)
Kiva, jos paketti oli mieleinen! :)

Minttu kirjoitti...

Oih, kun olet sanonut kauniita asioita pukeutumisestani!! *punastuu* Kiitos kaunis - suuri kunnia saada olla vierailevana tähtenä blogissasi! :)

Rosa kirjoitti...

minttu: Kunnia on saada sinut vierailevaksi tähdeksi! :)
Ja kauniit asiat olet kyllä ansainnyt pukeutumisestasi!