tiistaina, heinäkuuta 22, 2008

"Etkö tiedä, että minä olen täällä se paha muija"

Kuka arvaa/tietää, kenen suusta tuokin lause on tullut? Se voisi olla minun sanomani, mutta ehei, en ole täällä se paha muija. Paha, tai pahin muija on Blair Waldorf. Tuo lause kuuluu tuolle naiselle ja se lause kuului viime jaksossa. Ekan tuottiksen vikassa jaksossa. Eikä, pitääkö mun oottaa syksyyn!?!?! Ei, voisin kattoa netistä, mutta eihän siinä ole mitään ideaa enää... Eihän?

Mitäköhän se nyt juonii?

Nykyajan naiset, tai muijat, ovat hyvin, hyvin ilkeitä. Tunnen muutaman tapauksen ja välillä käy sääliksi. Sääliksi sitä, että miksi he käyttävät aikansa muiden asioihin ja varsinkin, muiden asioiden pilaamiseen, kun heillä itselläänkään ei aina niin kovin hyvin mene.

Naisilla on vain niin kova tarve näyttää, että kyllä he pystyvät. Kyllä he pystyvät pilaamaan toisten elämän ja tuntemaan itsensä kunigattariksi.
En mene sanomaan, että itse olisin joku kiltteyden perikuva ja rakastaisin lähimmäistäni, kuin itseäni. Minäkin kettuilen ja järjestän välillä toisille hankaluuksia ihan tahallani. Enhän olisi nainen, jos en niin välillä tekisi. Ja useimmiten nautinkin siitä. Pakko myöntää.
Mielestäni se on sama asia, kuin miehillä auton kiillotus, jotta naapurit kadehtisivat, kuin meillä naisilla näyttää minä_tiedän_mitä_teit- ilme vastustajalle. Se on kai jotaikin naiseuden todistamista saada toinen pyytämään polvillaan armoa. Kai siinä tuntee itsensä jotenkin ämmäksi.

Useimmilla naisilla se ei edes tunnu missään. Suurin osa naisista nauttii siitä ja tekee sitä säännöllisesti todistaakseen itselleen ja muille, kuka se onkaan se paha muija. Kun joku luulee olevansa voitolla hyökkään tämä paha muija esiin koulukodin esitteen kanssa, kuten viime tiistaina. Odotan GG:ssä sitä päivää kun Blair herää, eikä enää halua olla se paha muija, mutta en usko sen tapahtuvan ainakaan vähään aikaan.

Tunnetko sinä pahoja muijia? Mitä ajattelet heistä ja heidän ämmämäisyyden todistamisen haluista?

2 mielipide(ttä):

Miukku kirjoitti...

Siis vaikka telkusta onkin kiva katsoa ja kihertää hyville ja napakoille (ehkä joka narttumaisille) kommenteille mitä Blairkin päästelee suustaan, Niin TOSIELÄMÄSSÄ ihailen niitä ihmisiä jotka osaavat tiukassakin paikassa olla ystävällisiä mutta napakoita. Näitä ns. kuningattaria näkee paljon baareissa ja niille ei voi kun nauraa :D

Rosa kirjoitti...

Miukku : TOSIELÄMÄN tilanteessa en ainakaan itse osaa aina olla tarpeeksi ystävällinen, mutta en kuitenkin mikään Blair kakkonenkaan ole. Liikakaan kiltteys ei ole hyvästä. Napakkuus ja suorasanaisuus on mun juttu. :D Toki välillä toivon, että en aina sanoisin ihan niin suoraan, mutta tapansa kullakin.