torstaina, heinäkuuta 03, 2008

F

Syysmyuosin ABC:tä ei olekkaan nyt vähään aikaan kuulunut. No, skarppaannuin ja tein sen nyt. Jätin E:n välistä, ei oikein löytynyt mieluista mallistoa, joten hyppäsin F:än.
Fendi oli minusta aika tylsä tällä kertaa. Värit olivat tummia ja asut yksinkertaisia. Hameita oli ehkä vähän liiakseen. Valehtelematta yksi kymmenestä kuvasta oli ehkä housupuku.
Syksyllä siis hameet, saappaat, turkikset, sukkahousut, paksut vyöt ja tummat värit ovat IN, Fendin malliston perusteella.
Minä petyin. En mä osaa käyttää hameita tai turkiksia, enkä kyllä aio opetellakkaan. Noin pitkät saappatkin eivät oikein iske ja miksi Agyness Deyllä on aurinkolasit? Syysmallistossa? Ehkä olen vähän jälkeenjäänyt, mutta itse en ainakaan ole kamalasti aurinkolasjea syksyisin tarvinnut. Entä te?
Jos jotain hyvää pitäisi etsiä, niin nuo pikkulaukut ja vyöt. Vöitäkään en kyllä takin päällä käytä... Takkienkin hihat näyttävät olevan aikas lyhyitä... Käytännöllisyys ja terveys kunniaan! Syksyllä +8 asteen piiskautuessa niskaan ei paljon hymyilytytä, jos päällä on lyhythihainen takki. Tervetuloa syysflunssat ja keuhkokuumeet!
Malleja katsoessa kiinnitin myös (tottakai) huomiota meikkiin. Kaikki oli maalattu täysin valkoisiksi naamoista ja silmät olivat mustat kuin turpiin saanneilla. Onhan se talvi tulossa, mutta ei kai sitä nyt sen kunniaksi tarvitse valkoiseksi itseään maalata. Kyllä se talvi vaalentaa sitä ihoa minusta muutenkin ihan riittävästi.
Mitä sanotte? Oliko Fendi pettymys, vai rakastuitteko? Kantani taisi tulla jo selväksi.

5 mielipide(ttä):

kri. kirjoitti...

Uu mama, tahdon tuollaset farkut. ;> Muru vihaa niitä jo valmiiksi. D:

ann kirjoitti...

Joo, ei iske toi mallisto, mä ainakin kaipaan syksyllä värejä ja leikkisyyttää jotta kestän sitä harmautta!

Rosa kirjoitti...

kri.:Heh, kyllä mullakin on ihmisiä, jotka niitä vihaa. :D

ann: Niinpä! Syksyllä on muutenkin niin harmaata, miksi pitäisi pukeutua yhtä synkästi!?

Anonyymi kirjoitti...

No hei ei näin. Miksi niin synkkää ja harmaata? Syksy/talvi on muutenkin niin synkkää aikaa räntä keleineen.. Väriä kehiin pliis, niin sitten ois hyvä! :)

Oivalsin tässä muuten sellaisen asian, että asutaan samassa kaupungissa. Aika jännä juttu, etten oo ikinä suhun (ainakaan kuvien perusteella) törmänny. No ehkäpä vielä joskus. :D Jos udella saan, niin missä päin hyvinkäätä asustelet tai mitä koulua käyt? Jos kysymys tuntui liian henk. kohtaiselta, niin ei todellakaan ole pakko vastata. :)

Rosa kirjoitti...

anonyymi: MArtissa asun, Härkkiksessä oon koulussa. Eihän toi nyt kovin henk.koht ollut, moni tietää ainakin blogin perusteella, missä kaupungissa asun. Missäs sinä käyt koulun? :)